Ezek a csillagjegyek szexelnek a legtöbbet

Csekkold, hogy a te horoszkópod rajta van-e a listán!

Ezek a csillagjegyek szexelnek a legtöbbet

Kos

Te aztán tutira tudod, mitől döglik a légy! Imádod a kezedben tartani a gyeplőt (szó szerint is), pont ezért melletted egy unalmas perce sem lehet egy srácnak sem. Mindig tele vagy energiával, ezért a második menet nálad sosem kérdés. Reméljük, a pasid is bírja tartani a lépést!

via GIPHY

Oroszlán

Tüzes vagy és kiszámíthatatlan, amitől teljesen megvesznek a pasik. Imádod az újdonságokat és szinte mindenbe benne vagy, ez a kísérletezgető szemlélet pedig könnyen átragad bármelyik srácra. Pontosan tudod, hogy mire vágysz és ezt nem félsz kommunikálni sem, aminek a srácok írtóra tudnak örülni.

via GIPHY

Skorpió

Imádod feldobni a hancúrokat szuper újításokkal, sőt nálad még a perverzebb pózok és szerepjátékok is simán beleférnek. Az tuti, hogy neked olyan pasi kell, aki legalább ennyire odavan az extrém dolgokért, különben elég hamar megunnád őt.

via GIPHY

Nyilas

A szende kis álarcod egy igazi vadmacskát rejteget! Téged aztán gyakran összetévesztenek egy ártatlan kislánnyal pedig, ha tudnák mire vagy képes a hálószobában, tutira tátva maradna a szájuk. De nyugi, elég, ha csak a kiválasztottak tudják mekkora szexistennő is rejlik benned.

via GIPHY

Még több

Body