Ezért váltott frizurát Katalin hercegné a szakértők szerint

Ezúttal is egy terhesség áll a háttérben?

Ezért váltott frizurát Katalin hercegné a szakértők szerint

Vilmos herceg feleségét, Katalin hercegnét hatalmas, hosszú, sötét barna kiengedett loknijaival ismerte meg a világ lassan másfél évtizeddel ezelőtt. A háromgyerekes leendő királyné azonban az utóbbi időben egyre ritkábban engedi szabadjára tincseit, sok eseményen mutatkozik lazán összefogott frizurával.

Eleinte többen azt gondolták emiatt, hogy úton lehet egy negyedik baba, hiszen Katalin minden terhessége idején frizut váltott, de azóta kiderült, Vilmos herceg nem szeretné tovább bővíteni a családjukat, ezért tuti nem erről van szó.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Feb 4, 2020 at 10:50am PST

A Daily Mail kíváncsi volt, hogy egy olyan híres stylist, mint James Johnson, vajon mit szól a dologhoz, ezért megkérdezték tőle, szerinte mi az oka Katalin hercegné új hajának.

„Kate okos, mégis nőies félig felfogott haja tökéletes egy elfoglalt, dolgozó anyuka számára, aki igyekszik jól beosztani az idejét három gyereke és a royal események között” – kezdte Johnson.

„Egy ilyen frizurát körülbelül 5 perc alatt össze lehet dobni reggel, nem úgy, mint a korábbi, összetettebb kontyait, vagy a dús, hullámos beszárításait. Röviden az új haja azt jelenti, hogy most már több ideje jut a gyerekeire, mielőtt kilép az ajtón és elmegy dolgozni!” – fejtette meg a pasi a hercegné titkát.

Neked amúgy bejön Kate új frizurája?

Még több

Body