3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut ezen a héten

A csillagok alapján az alábbi horoszkópok juthatnak egy kis extra pénzhez a héten…

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut ezen a héten

Halak

Te is alig hiszed el, de egy régóta dédelgetett ötletedből végre pénzt látsz! Eleinte fel sem fogod a dolgot, aztán kissé zavarban érzed magad, hiszen hobbinak és kikapcsolódásnak indult, és végül extra bevételi forrás lett belőle. Ne érezd magad rosszul, hiszen a befolyó összeget végre az álomprojekted fejlesztésére fordíthatod – vagy egy wellnesshétvégére, amit már nagyon megérdemeltél.

via GIPHY

Szűz

Ezen a héten Fortuna különösen veled van! Mindenki az óriási lottónyereményről beszél, neked pedig különösen érdemes lesz ezen a fronton próbálkoznod! A csillagok támogatásával ugyanis lazán eltalálhatsz pár számot, úgyhogy mindenképpen játszd meg a kedvenc számkombód! Oké, oké, talán nem nyersz majd milliárdokat, de egy csinos kis zsebpénz biztosan betalál a napokban.

via GIPHY

Nyilas

Rengeteg felesleges rucid van és alig férsz már el a szekrényben? Ha a bankszámlád viszont túl karcsú és jól jönne egy kis pénz, akkor kezdd el szépen a tavaszi selejtezést és add el valamilyen netes platformon a megunt darabjaidat. Így meglepően nagyobb összeghez juthatsz és még helyet is spórolhatsz a szekrényedben a későbbi friss daraboknak.

via GIPHY

Még több

Body