Horoszkóp: Február 17., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 17-én is!

Horoszkóp: Február 17., Hétfő

Kos

Pénzügyi galibába kerülhetsz, rossz számlát állítottál ki, esetleg kevesebb fizut kapsz, de az biztos, hogy a végére kell járnod, ahogy észreveszed a hibát, mert ha halogatod, nehezebben tudod visszacsinálni.

Bika

Új lehetőségeket keresel a karrieredben, és elképzelhető, hogy találsz is egy olyan utat, amihez nem kell nagy áldozatot hoznod, csak okosan kellene megtenned az első lépéseket.

Ikrek

Ha egy ideje munkát keresel, de nem találtál jót, akkor ez a projektet most tedd parkolópályára, mert belekényszerítenéd magadat egy olyan helyzetbe, amit hamar megbánnál. Inkább várj!

Rák

Ma minden bejön, amit bedobsz ötletként, a főnököd rögtön megveszi, és ezek a jó pontok most valamiért még duplán is számítanak. Ezzel egy időre tuti bebiztosítod magadat!

Oroszlán

A fáradtságtól nem nagyon tudsz koncentrálni, talán túl jól sikerültek a bulik hétvégén, viszont emiatt a héten már nehéz lesz visszarázódni. Jó hír, hogy a mai nap lesz a legnehezebb, a hét többi napja egyre szuperebb.

Szűz

Nehéz eldöntened ki mond igazat? Ha mindenképp neked kell döntened, akkor hallgass a megérzéseidre, eddigi tapasztalataidra az érintettekkel kapcsolatban és akkor tuti az igazság mellett voksolsz.

Mérleg

Olyan feladatod lesz ma, ami folyamatos és erős koncentrációt igényel, mert ha tévesztesz, sok munkád megy kárba. Emiatt talán kicsit feszült lehetsz, de alapvetően élvezed ezt a feszített tempót.

Skorpió

Elég jó emberismerő vagy és rögtön észreveszed, ha manipulálni akar valaki a saját érdekében. Most is egy ilyen konfliktussal kell majd szembenézned, de próbáld minél békésebben a tudomására hozni, hogy nem vagy ostoba.

Nyilas

Eleve jó hangulatban ébredsz, mintha tudnád, hogy ma valami meglepetés ér, és tényleg szuperül alakul a napod. Jó üzletet köthetsz, esetleg kaphatsz egy jó munkaajánlatot.

Bak

Olyan, mintha a munkahelyeden csak te gondolkodnál tisztán és racionálisan? Ez még nem gond, de ha tehernek érzed, akkor tedd szóvá, hogy a többiek kicsit elszálltalak vagy nem koncentrálnak eléggé.

Vízöntő

Csak azzal az egy-két emberrel beszéled meg a dolgaidat, akikkel igazán jóban vagy, de ez a kizárt kollégáknak úgy tűnik, mintha titkolóznátok, úgyhogy támadásba lendülhetnek. Ne foglalkozz velük, ez csak átmeneti probléma!

Halak

Az egyik munkatársad elég erőteljesen kifejezi a véleményét veled kapcsolatban és ezzel nagyon megbánthat, mindenképpen jelezd neki, hogy sértő volt és a lelkedbe gázolt!

NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

Még több

Body