Justin Bieber őszintén vallott Selena Gomezről

Az énekes régóta nem beszélt híres exéről, most viszont kivételt tett.

Justin Bieber őszintén vallott Selena Gomezről

A „Yummy” énekese hosszú évekig se veled, se nélküled kapcsolatban élt Selena Gomezzel, mindaddig amíg egyszer csak el nem jegyezte Hailey Baldwint, akit azóta el is vett és meglepő módon a házasságuk idillibb, mint bárki gondolta volna.

Selena azóta nagyon sok mindenen ment keresztül, hiszen a történteket érthető módon nehezen tudta megemészteni, de szerencsére a zene mondhatni terápia volt neki, új albuma ezért egy komplett vallomás a Justinnal való szerelméről, és annak lezárásáról.

Justin mindeddig csendben volt, és nem nagyon beszélt leghíresebb exéről, vagy az új albumáról, ami konkrétan róla szól, ám most kivételt tett, és bár nem említette Selena nevét, egyértelmű, hogy róla beszélt. Az interjú során elmondta, hogy néhány éve egy rövid időre összejött jelenlegi feleségével, de akkor mégsem alakultak jól a dolgok:

„Abban az időszakban nagyon sérült voltam az előző kapcsolatom miatt. Talán akkor én sem fogtam fel, hogy mennyire szenvedtem és kínlódtam, ezért egyszerűen nem álltam készen egy komoly dologra” – kezdte a vallomását az énekes, majd így folytatta:

„Hailey előtt nem sokkal egy őrült kapcsolatban voltam, amikor minden kezelhetetlen volt, én pedig iszonyú meggondolatlan és vad voltam. Ezután muszáj volt önmagamra fókuszálnom, hogy eldöntsem mi is az igazán jó nekem!”

Ezek szerint Selena és Justin kapcsolata durvább volt, mint ahogy eddig gondoltuk, ráadásul a szakításuk ébresztette rá Justint, hogy számára Hailey az igazi. Ez azért elég cuki, nem?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés, Nov 28., 2019, időpont: 6:57 (PST időzóna szerint)

Még több

Body