Justin Bieber sírva beszélt Billie Eilishról

Nem szeretné, ha az énekesnő ugyanazokon a dolgokon menne keresztül, mint ő.

Justin Bieber sírva beszélt Billie Eilishról

Justin Bieber az utóbbi időben nagyon megváltozott és az egykori bad boy énjét felváltotta egy lenyugodott, érzelmesebb karakter, aki nem fél kimutatni azt, ha valami fáj. Ezt valószínű köszönheti feleségének, Hailey Biebernek is, aki még a legnehezebb napjain is ott volt a sztárnak és a betegségét is nagyon jól kezeli.

Justin most egy extra érzelmes interjúban elárulta, az Apple Music egyik újságírójának, hogy neki nagyon nehéz volt fiatalon belecsöppennie a zenész életbe és attól fél, hogy Bilie Eilish ugyanúgy fogja végezni mint ő:

„Megszeretném védeni őt. Nekem nagyon nehéz volt olyan fiatalon ebben a szakmában. Pontosan tudom milyen érzés az, amikor mindenki azt mondja, hogy imád téged, de egy perc alatt képesek ellened fordulni. Azt akarom, hogy tudja, rám mindig számíthat. Természetesen nem akarom ráerőltetni a barátságomat, ennek magától kell úgy is kialakulni. Szóval, csak távolról figyelem, mit csinál, de ha bármikor szüksége lenne rám, csak egy telefonhívásnyira vagyok – nyilatkozta.

Majd a könnyeivel küszködve hozzátette, hogy nem akarja, hogy Billie elveszítse önmagát és olyan dolgokon kelljen átélnie, mint neki kellett anno. Valószínűleg van is alapja Justin félelmének, hiszen az énekesnő már korábban nyilatkozott arról, hogy nagyon nehéz dolgokon kellett átmennie az elmúlt években, sőt már az öngyilkosságon is gondolkodott…

Persze, Billieről köztudott, hogy már gyerekkora óta hatalmas Justin Bieber fan, ezért amikor megnézte a róla szóló interjút, azonnal posztolta is az Instájára egy csomó eddig sosem látott képpel, amin mind a gyerekkori szobájában, Biebses plakátok előtt pózol. Ugye milyen cuki barátságuk van?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on Feb 14, 2020 at 12:28pm PST

Még több

Body