Katalin hercegné intim dolgot árult el a szüléséről

Ráadásul kendőzetlenül!

Katalin hercegné intim dolgot árult el a szüléséről

Katalin hercegné mindhárom terhessége idején az úgynevezett terhességi vészes hányástól szenvedett, ami azért nagyon veszélyes, mert ha nem kezelik megfelelően, az anya és a csecsemő egészségét is károsíthatja. Vilmos herceg felesége annyira rosszul volt várandósságai idején, hogy minden royal babát kénytelenek voltak hamarabb bejelenti a világnak. Kate ugyanis képtelen volt ilyen állapotban folytatni a munkát.

A királyi család tagjaként erről persze a mai napig nem beszélt a nyilvánosság előtt. Most azonban egy Happy Mum, Happy Baby című podcast kedvéért nagyon sok intim részletet elárult terhességeiről és a szüléseiről.

„Iszonyatos reggeli rosszulléteim voltak, szóval nem én voltam a legboldogabb terhes kismama. (…) Nagyon rosszul voltam, nem tudtam azokat a dolgokat enni, amiket kellett volna, de a testem ennek ellenére képes volt a szükséges dolgokat elkülöníteni, hogy egy új életet hozzon létre. Szerintem ez lenyűgöző!” – kezdte a hercegné, majd folytatta.

„Akkor jöttem rá, milyen ereje van az elmének a test felett, amikor a vészes hányástól szenvedtem, mert mindent, de tényleg mindent meg kellett próbálnom, hogy azon túl legyek” – mesélte Katalin, ezután pedig elárulta, éppen emiatt várta nagyon a szülést, a vajúdásokat pedig szinte élvezte, mert tudta, végre véget érnek ezek a nehéz hónapok.

Persze a szüléseit az is nagyban megkönnyítette, hogy korábban hipnoszülés tanfolyamon vett részt, aminek az a lényege, hogy megtanítják a kismamákat az önmegnyugtatásra, a pozitív gondolatok fontosságára, illetve a helyes légzésre.

„Nem fogom azt mondani, hogy Vilmos végig ott állt mellettem és kedves dolgokat suttogott nekem. Ez nem így volt! Nem is kértem erre, mert ez valami olyasmi volt, amit magam akartam megcsinálni.” – árulta el Kate, aki nem titkolta, ha újabb gyereket szülne, már egy kicsit másképp csinálná a dolgokat, annyi mindent tanult az elmúlt években.

 

View this post on Instagram

 

🎧 SOUND ON — listen to a clip of The Duchess of Cambridge talking with @MrsGiFletcher about her own childhood experiences and the importance of the early years. Their full conversation will be released as a special episode of Giovanna’s ‘Happy Mum, Happy Baby’ podcast – a series of frank and warm conversations with mums and dads covering all aspects of parenthood, from tackling loneliness, to being a single parent. On this Early Years episode, The Duchess discusses her ‘5 Big Questions on the Under Fives’ – a quick, online survey which aims to spark a national conversation on the early years that will ultimately help bring about positive, lasting change for generations to come. Visit the link in our bio 🗣 to have your say on the biggest ever national conversation on the early years #5BigQuestions

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Feb 15, 2020 at 2:03am PST

Még több

Body