Katalin szerint rémisztő, mit vár el a királyi család a nőktől

Nem pont így fogalmazott, de ez volt a lényege…

Katalin szerint rémisztő, mit vár el a királyi család a nőktől

Katalin a napokban a Happy Mum, Happy Baby című podcastban több intim titkot is elárult magáról. Egyrészt kiderült, hogy hipnoszülés tanfolyamra járt, ahol megtanították az önmegnyugtatásra, másrészt elárulta, hogy bűntudata van, amiért mostanában kevés időt tölt a gyerekeivel. A legérdekesebb mégis az volt, amikor Vilmos felesége bevallotta, hogy rémisztő volt számára, hogy az újszülött babákkal ki kellett állnia a nyilvánosság elé – főleg a legelső alkalomkor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Feb 14, 2020 at 2:33pm PST

„Mindenki nagyon támogató volt, Vilmossal tudtuk, hogy ez egy olyan dolog volt, ami miatt mindenki izgatott volt. Nagyon hálásak vagyunk a támogatásért, amit a nyilvánosságtól kaptunk, és nagyon fontosnak tartottuk, hogy meg tudjuk osztani az örömünket. De emellett mégis egy újszülött bébiről volt szó, tapasztalatlan szülőkről, és a kiszámíthatatlanságról, ami ezzel járt, úgyhogy az érzelmek csak úgy kavarogtak bennem – mesélte Katalin, és hozzátette: „Kissé rémisztő volt, nem fogok hazudni.”

Ezzel a royal hagyománnyal nem mindenki ért egyet, hiszen szülés után a friss anyukának plusz erőfeszítésbe kerül, hogy kiöltözzön, kisminkelje magát, és magassarkúban, mosolyogva álljon ki a világ elé. Nem véletlen, hogy Meghan ezt nem vállalta be…

Fotók: Profimedia – Red Dot

Még több

Body