Végre közös fotókon Meghan és Harry

Először látták őket együtt azóta, hogy bejelentették, kilépnek a királyi kötelezettségeik alól.

Végre közös fotókon Meghan és Harry
Harry herceg és Meghan Markle január elején jelentették be, hogy visszavonulnak a királyi kötelezettségeiktől, anyagilag függetlenednek és gyermekükkel együtt Kanadába költöznek. Meghan nem sokkal a bejelentés után el is utazott Kanadába, hogy távol legyen az esetleges bántásoktól, Harry pedig csak később követte őt.
Azóta persze a lehető legtöbb idejüket együtt töltik, ráadásul Valentin-napon végre közös fotók is készültek róluk, méghozzá az első közös képek a nagy bejelentésük óta. (A képeket ITT csekkolhatod!) Harry és Meghan láthatóan nagyon boldognak tűnnek, mint akik egészen biztosak benne, hogy életük legjobb döntését hozták.
A párt egyébként egy kisebb csapatnyi biztonsági ember vette körül, miközben a gépük landolt a Victoria reptéren, de ez normális és valószínűleg sokáig lesz még szükségük arra, hogy mindenhova őrök kísérgessék őket. Most azért is volt rájuk szükség kiemelten, mert Harry és Meghan nem magángéppel, hanem sima menetrendszerinti utasszállítóval utazott.
És amellett se menjünk el szó nélkül, hogy mit viseltek. Meghan ruháján mondjuk semmi különös nincs, láttuk már hasonló szettekben, Harry viszont sokkal lezserebben öltözködik – farmerben, pulcsiban és sportcipőben utazott. Ilyen laza ruhákban a herceget szinte tinédzserkora óta nem is láthattuk.

Még több

Body