Adele hatalmas bejelentést tett

Egy barátja esküvőjén mondta el a meglepetést.

Adele hatalmas bejelentést tett

Adele mostanában inkább azért került a figyelem középpontjába, mert az utóbbi hónapokban közel 40 kilótól szabadult meg, aminek hatására konkrétan olyan, mintha egy teljesen másik ember lenne.

Persze azt meg kell hagyni, hogy az énekesnő elképesztően dögös lett, de egyes szakértők szerint nem biztos, hogy egészséges ez a nagy mértékű fogyás ilyen rövid idő alatt, ráadásul így nagy a valószínűsége annak, hogy később simán visszahízik. Na de honnan jött ez a hatalmas fogyás?

Talán most megkaptuk a magyarázatot, a sztár ugyanis néhány nappal ezelőtt egy jó barátja esküvőjén vendégeskedett, ahol cuki módon karaoke-zott a színpadon, majd egyszer csak bejelentette, hogy az új albuma szeptemberben fog érkezni! A násznépnek elejtett mondat pedig természetesen felkerült Twitterre, így a fanok szó szerint megőrültek világszerte, hogy kedvencük közel ÖT ÉV UTÁN végre új albummal fog kijönni!

Így viszont most már viszont egyértelmű, hogy Adele egy új album miatt kezdett turbó fogyókúrába, hogy amire újra színpadon kell állnia, bomba formában legyen!

Te mennyire várod az új Adele számokat egy tízes skálán?

Még több

Body