Az új beauty kihívás egy életre tönkreteheti a szemöldököd

Ne ezzel akarj TikTok-sztár lenni…!

Az új beauty kihívás egy életre tönkreteheti a szemöldököd

Még két hónap sem telt el 2020-ból, de máris megérkezett az év második kihívása, ezúttal az Insta helyett TikTokon. Míg a legutóbbi challenge-et Dolly Parton indította el, addig a Fox Eye (vagyis róka szem) névre hallgató kihívást olyan celebek inspirálták, mint Kendall Jenner vagy Bella Hadid.

A lényege, hogy a TikTok-felhasználó fogja magát, és egy borotvával lekapja az egyik, vagy mindkét szemöldökének a végét. Aztán, miután megszokta a fura látványt, új, egyenesebb formára rajzolja vissza a leborotvált szálakat. Fura, igaz? Képzeld, a TikTokon mégis nagyon népszerű: több, mint négy millió megtekintésnél tartanak az ilyen videók.

Bár tény, hogy nem mindenki elégedett az eredménnyel. Van, akit kellemes meglepetésként ér az új arca, másokat viszont eléggé lelombozott a látvány. Néhány kevésbé bátor versenyző pedig borotva helyett ragasztóval, vagy korrektorral tüntette el a felesleges szálakat.

Viszont nem meglepő módon, ez a challenge sem veszélytelen. Joey Healy sztár szemöldökstylist szerint nagyon nem mindegy, hogy milyen borotvát használnak a kihívás teljesítői: „az egyenes penge nagyon veszélyes. Fogazott pengéjű borotvát javaslok inkább, így kisebb az esélye, hogy megvágod magad. Illetve mindenképpen használj borotvahabot, aminek a segítségével nem szedsz le többet a szemöldöködből, mint amennyit szeretnél. És akkor is csak óvatos mozdulatokkal dolgozz!”

Még több

Body