Billie Eilish nagyon elégedetlen magával

Nem hiszed el, mit mondott az énekesnő!

Billie Eilish nagyon elégedetlen magával

Fogadjunk, hogy az idei Oscarra már csak azért is különösen kíváncsi voltál, mert Billie Eilish volt az egyik fellépő! Akkor az is tuti, hogy amikor másnap visszanézve (vagy te épp élőben követted az eseményeket?) megállapítottad, hogy a kedvenced ismét nagyon odatette magát. Viszont képzeld, Billie nagyon nem így érzi.

Ő és a tesója, Finneas ugyebár az est elhunyt alkotókra emlékező szegmensénél adták elő a Beatles Yesterday című ikonikus dalát. Az most egy dolog, hogy a szervezők elképesztően kínos módon elfelejtették Luke Perryt és Cameron Boyce-t beletenni a montázsba, Billie ugyanis nem emiatt volt elégedetlen a performanszával.

A New Music Daily című műsorban Zane Lowe-nak a sztár így jellemezte a produkcióját: „teljesen elbénáztam azt az előadás. Egy rakás szemét volt.” Öö…hogy mi?! Billie mindezt azzal magyarázta, hogy nem igazán érezte magát jól az Oscar fancy közegében, az A-listás hollywoodi művészek között. „Az Oscar-gála nem az én környezetem. Ők filmsztárok…”– tette hozzá.

Majd azt is elmondta, hogy a Grammy-díjátadós fellépése más téma, az nem volt ennyire para számára, és nem is érezte kényelmetlenül magát. „A Grammy-gála azért más, mert ők mind zenészek voltak, úgy éreztem, közéjük tartozom. Eleve már sokukat ismertem, és ők is tudták, ki vagyok.” 

Billie egyébként elég hamar ismerősen mozog majd Hollywoodban is, hiszen ő énekli a következő James Bond-film betétdalát. És mivel szuper szám lett, sanszos, hogy Adele és Sam Smith nyomdokait követve őt is Oscarra jelölik érte. Szóval legközelebb már biztosan oldottabb lesz Billie hangulata az estén!

Még több

Body