Horoszkóp: Február 18., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

Horoszkóp: Február 18., Kedd

Kos

Teljesen felvillanyoz az enyhébb idő, sokkal jobb a kedved és hatékonyabb is vagy, mint az elmúlt hetekben. Tölts több időt a szabadban, és még jobban fogod érezni magadat!

Bika

A héten nem vagytok épp egy hullámhosszon a barátoddal, de ez ma különösen kiütközik köztetek. Lényegében folyamatosan félreértitek egymást és vitatkoztok…

Ikrek

Nem vagy te egy kicsit paranoiás? Mindenben és mindenkiben a rosszat, a hátsó szándékot keresed. Hidd el, nem az az életcélja a fél világnak, hogy neked tegyen keresztbe…

Rák

Nyűgös, már-már hisztis vagy, amin az sem segít, hogy még a melóban is leszúrnak. Persze érthető, hogy rosszul esik, de biztos teljesen alaptalan a dolog?

Oroszlán

Készülj, mert extra feszkós napod lesz! Már eleve sok problémába ütközöl, de ezeket ma a szokásoshoz képest is érzékenyen, stresszesen éled meg. Nyugi, a holnap már sokkal jobb lesz!

Szűz

Egy hatalmas szívességet tesz neked az egyik kollégád, méghozzá az, akitől sosem vártad volna, ráadásul kérés nélkül! Ideje átérékelned a kapcsolatotokat!

Mérleg

Próbálj meg minél kevesebbszer kontaktba kerülni másokkal, inkább kommunikálj e-mailben vagy chaten. Oké, nem épp a leghatékonyabb, de ma nem vagy épp jó formában, és ez sok félreértést okozhat.

Skorpió

Sokkal-sokkal több mozgásra lenne szükséged! Nem elég, hogy szeded a vitaminokat és figyelsz arra, hogy meg legyen a napi 8 óra alvás.  Ahhoz, hogy tényleg egészséges legyél, sprotolnod is kéne!

Nyilas

Nagy változás jön az életedben, amiről pontosan tudsz és persze tartasz is tőle. Kár előre stresszelned rajta, hiszen elkerülni nem tudod, akkor már inkább hozd ki a maximumot a helyzetből.

Bak

Üresjárat van a munkahelyeden, nagyon kevés a feladatod, ami kezd megőrjíteni. Pedig amúgy lenne mivel elfoglalnod magad, például végre rendet tehetnél az asztalodon és a laptopodon is…

Vízöntő

Ha tényleg elhatároztad, hogy nyárra ledobsz pár kilót, akkor ne most add fel a tervedet! Figyelj oda, mert eddig nagyon szépen haladtál, de ma könnyen meginoghatsz!

Halak

Hiába minden erőfeszítésed, egyszerűen nem találod meg a közös hangot az egyik kollégáddal. Talán nem is kéne ennyire ráfeszülnöd a dologra, nem muszáj jóban lennetek, elég ha elvagytok egymás mellett.

Még több

Body