„Így ismertem meg életem szerelmét egy randiappon keresztül”

Valakinek tündérmese, másoknak meg Tindermese jut.

„Így ismertem meg életem szerelmét egy randiappon keresztül”

A rengeteg randiappos rémálomrandi után éppen ezredjére törlöd a telódról a Tindert (hogy később majd újra visszatöltsd)? Akkor most mindenképpen olvass tovább, mert nemcsak a szörnyű élmények, hanem talán a Nagy Ő is vár rád a randiappok világában, ahogy Melissa Condonra is! A lány a Whimn magazinnak mesélte el, hogyan talált rá a szerelem a telefonján.

Melissa még 2018 szeptemberében találkozott Chaddel, és olyan szinten egymásra találtak, hogy azóta együtt élnek! A helyzet viszont az, hogy az ő sztorijuk nem a Tinderen, hanem a Bumble-n kezdődött… A Bumble az a hely, ahol te teheted meg az első lépést a pasi felé, Melissa szerint pedig ezért is ez a legjobb alkalmazás a sok száz közül. Bár tény, hogy a lány mindkét appon, plusz a Hinge-en is fenn volt egyszerre.

A lány szerint az első és legfontosabb lépés a megfelelő profil, ugyanis irtó fontos, hogy megmutasd, ki vagy valójában: „Úgy érzem, ha azokat a dolgokat rakod ki, amik boldoggá tesznek téged, ahelyett, amiket nem bírsz, nagyobb eséllyel matchelsz olyan srácokkal, akikkel valóban közös az érdeklődési körötök. Plusz, olyan fotót tegyél ki magadról, amit te szeretsz, és ne olyat, amiről azt gondolod, hogy a pasiknak be fog jönni!”

A hibátlan profil után Melissának már csak annyi dolga volt, hogy megtalálja a tökéletes férfit. Mi lehetne ennél egyszerűbb…?!

Szerencsére könnyebben ment, mint gondolta, hiszen Chad várt rá a sok ezer pasi között. A srác hasonlóan gondolkodott a profilja kialakításakor, mint Melissa, a lány pedig gondolkodás nélkül jobbra húzta őt. „A megnyerő mosolya, és a szuperérdekes biója fogott meg. Szerencsére matcheltünk, így elkezdhettünk beszélgetni. Elképesztően sok közös témánk volt, be nem állt a szánk. Ezért úgy döntöttünk, ideje egy igazi randinak is, amire végül Chad hívott el engem. Bruncholni mentünk, mert arról könnyen le lehet lépni, ha nem alakulnak jól a dolgok.” 

De végül persze minden szuperül ment, Melissa pedig mindezt onnan tudta, hogy „Chaden látszott, hogy nagyon érdekli minden, amit mondok. Egy csomó kérdést feltett, és tényleg meg akart ismerni.” A pár pedig már 18 hónapja van együtt, és nem is lehetnének boldogabbak!

Szóval ideje új esélyt adnod a randiappoknak!

Még több

Body