2020.02.18.@ 12.02

Justin Bieber elmagyarázta, miért sír annyit a lesifotókon

Az énekes tele van érzelmekkel, és egyáltalán nem fél kimutatni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Justin Bieber elmagyarázta, miért sír annyit a lesifotókon

Megvan még az a 2018-as fotó, ami az utcán zokogó Justin Bieberről készült? Az énekest a paparazzók felesége – akkor még csak barátnője –, Hailey társaságában fotózták le, és mindenki azt hitte a képek láttán, hogy épp szakítanak. Hiszen mi másért sírt volna a sztár mindenki előtt magába roskadva az utcán? Sokan attól tartottak, hogy Justinnak idegösszeroppanása volt és teljesen összeomlott.

Az énekes új dokusorozatából most azonban végre kiderült az igazság, ami banálisabb, mint gondolnád. Az énekes ugyanis úgy fogalmazott a sírós fotókkal kapcsolatban, hogy ő csupán egy átlagos ember, aki ugyanúgy sír, mint mások, ebben pedig szerinte nincs semmi szokatlan.

„Amikor a médiában, vagy a neten szerepelek, az emberek pedig meglátnak, azt kérdezik: » Justin feldúlt, de miért az? « Akkor valójában úgy viselkednek, mintha engedélyt kéne kérnem tőlük ahhoz, hogy rosszul érezzem magam. De nem kell engedélyt kérnem, mert ember vagyok, aki néha könnyezik. Sokan mások nap mint nap kerülnek összetűzésbe a barátnőjükkel, feleségükkel vagy az anyjukkal, és el is sírják magukat. Csak őket közben nem veszik kamerák. Mindössze érzékeny vagyok, de ez teljesen oké.”

A fent említett sírásán túl egyébként Justint egy másik alkalommal is lefotózták, amikor hasonló állapotba került. Akkor szintén Haileyvel volt, méghozzá Floridában, a Universal Studiosban. Az énekes azt mondta, amikor ezek a fotók készültek, valójában semmi konkrét oka nem volt annak, hogy elsírta magát, mindössze olyan állapotban volt érzelmileg, hogy könnyek szöktek a szemébe. „Elég sok dolog történt velem akkoriban, ez egy olyan szakasza volt az életemnek, amikor túlcsordultak az érzelmeim” – zárta gondolatait Justin. Vagyis ismét kiderült, hogy a sztárok is emberek, nem pedig robotok, akiket arra programoztak, hogy a nap 24 órájában mosolyogjanak.

Címkék: depresszió érzékeny hollywoodi sztárhírek Justin Bieber könnyek lesifotó sírás sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!