Kiderült, hogyan kergette az őrületbe a királyi családot Diana hercegnő

Nem bírtak vele a royalok.

Kiderült, hogyan kergette az őrületbe a királyi családot Diana hercegnő

Diana hercegnő alig múlt 20 éves, amikor az egész világ szeme láttára feleségül ment Anglia leendő királyához, Károly herceghez. Az esküvőt követő pár évben a royalok nagyon elégedettek voltak a fiatal lánnyal, hiszen minden parancsot tökéletesen teljesített, soha nem ellenkezett.

Egy idő után azonban nem bírta tovább, vágyott a szabadságra, a szabadabb életre. Tudta azonban, hogy hercegnőként erre nem igazán van lehetősége. Lázadozni kezdett, csupa olyan dolgot tett, amiről tudta, a királynőt bosszantaná, nem tartaná helyénvalónak.

2013-ban például arról mesélt a királyi család egyik – nem túl közkedvelt – életrajzírója, Anne Robinson, hogy Diana hercegnő annak idején egyfajta játékot űzött, hogy az őrületbe kergesse királyi családtagjait. Az asszony beszámolója szerint a szívek királynője állandóan flörtölt Kent Gavinnel, azzal a fotóssal, aki a legeslegszebb képeket készítette róla.

„Egymásra kattantak Gavinnel. Úgy értem, mindketten tudták, hogy egy játék részei, egy nagyon fontos játéké. Dianának a lehető legjobban kellett kinéznie, Gavin pedig bátorította, tulajdonképpen flörtölt vele a fényképezőgép másik oldaláról, amit a hercegnő ellenállhatatlannak talált!” – árulta el a BBC műsorában Anne.

US Getty Images – Kent Gavin

Persze Diana hercegnő tudta, hogy a flört nem marad titok, valaki úgyis elkotyogja a férjének, Károly hercegnek. Ennek ellenére egy kicsit sem jött zavarba emiatt, sőt, kimondottan élvezte a helyzetet…

Még több

Body