2020.02.18.@ 16.02

Kiderült, hol élnek a legcsúnyább pasik a Földön

És az is publikus, hol találkozhatsz a legszebb fiúkkal!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, hol élnek a legcsúnyább pasik a Földön

A beautifulpeople.com nevű randioldalnak köszönhetően meg is érkezett a hét legprovokatívabb felmérése, amiből kiderül, a közel 5 millió felhasználó szerint kik számítanak a legkevésbé szépnek. (A site-ról még annyit, hogy ha valahol, akkor itt legendásan nem játszik a személyiség, a humor vagy egyéb belső értékek, elvégre arról vált híressé az oldal, hogy csakis a szép emberek rúghatnak labdába, és akkor kerülhetsz be a rendszerbe, ha elég vonzónak találnak a jelenlegi felhasználók.)

Kapaszkodj, a statisztikák szerint az ír srácok állnak a népszerűségi lista legvégén, tehát az ő jelentkezésüket utasították el legnagyobb számban, míg a nők kategóriájában Németország szerepelt a legrosszabb helyen.

via GIPHY

Meglepő viszont, hogy az ír csajok kifejezetten jól teljesítettek, így a randioldal szerint 6. helyezett lett Írország szép nők tekintetében. És hogy hol élnek a leggyönyörűbb randipartnerek az 5 millió felhasználó szerint? (Nem, nem a Disney mesékben, nem figyelsz!) Norvégiában (itt a nők jelentkezésének 71%-át fogadták el) és Svédországban (itt pedig a jelentkező pasik 60%-át engedték át a szűrőn). A tökéletes amerikai mosoly csajoknál viszont csak a 8., míg férfiaknál a 9. helyre volt elég.

via GIPHY

Címkék: beautifulpeaople.com felmérés legcsúnyább férfi legcsúnyább nő legszebb férfi legszebb nő szép emberek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!