Kitalálod, ki hívta meg vacsorára Meghant és Harryt?

Segítünk: egy régi barát!

Kitalálod, ki hívta meg vacsorára Meghant és Harryt?

Meghan és Harry nagy port kavart a lemondásával, és sok vegyes reakciót kapott. Egyesek egyetértenek azzal, hogy Harry próbálja megvédeni a családját, és nem akarja, hogy Meggel megtörténjen az, ami az édesanyjával. Mások viszont úgy gondolják, hogy csupán a hercegné befolyásolta Harry-t a visszavonulásban, mert nem akarta tovább vállalni ezt az életformát és a vele együtt járó feladatokat.

Mindenesetre Margot Robbie most itt van, hogy kiálljon a pár mellett. A Sunnak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy teljesen megérti és támogatja Meghanéket, sőt szeretné őket vacsorára is meghívni. „Ismerem Harry herceget egy ideje, és ő egy nagyon jó ember. Tudom, hogy mekkora döntés átköltözni a világ másik végébe. Nekem is hiányzik London, de megvan az okom a költözésre, ahogy nekik is. Ez nem olyan dolog, amit könnyen vesz az ember. Ha épp Los Angelesben töltenek majd egy kis időt, szívesen látjuk őket vacsorára” – mondta a színésznő.

Margot és Harry egyébként 2015-ben barátkoztak össze egy modell bulijában. A színésznő később beismerte, hogy másfél órán keresztül beszélgetett Harryvel, mire rájött, hogy ki ő…

Még több

Body