Így lesznek szerelmesek a pasik a csillagjegyük szerint

Most lehull a lepel!

Így lesznek szerelmesek a pasik a csillagjegyük szerint

Kos

A Kos pasi elképesztő önfejű és makacs, de ha egy csaj igazán elcsavarja a fejét, akkor onnantól kezdve nem létezik számára más, csak az a bizonyos valaki. Ha úgy érzed, hogy hanyagol téged, vagy nem keres rendszeresen, akkor valószínűleg nem találta el Cupido nyila.

Bika

Ha a kiszemelted egy Bika, akkor mindenképpen érdemes tudnod, hogy utálják a változásokat, legyen szó az élet bármely területéről, így ha beleszeretnek valakibe, akkor még abban a percben le is törlik az összes randi appot a telójukról. Ha te vagy az egyedüli lány, akivel beszélget, akkor van egy jó hírünk; sikerült elcsavarnod a fejét!

Ikrek

Az örökmozgó, hiperaktív Ikrekre semmit nem lehet ráerőltetni, de ha érzi, hogy rajongsz érte és őt teszed a figyelmed középpontjába, akkor ő lesz a világ legboldogabb, legmosolygósabb embere, ezt pedig szó szerint mindenki észre fogja rajta venni. Ebből tudhatod, hogy hivatalosan is odaáig van érted.

Rák

Tuti nem fogja elkerülni a figyelmedet, ha egy Rák pasi beléd esett, ugyanis a romantikus természetének köszönhetően valószínűleg el fog halmozni a szeretetével. Még azon se lepődj meg, ha verset ír neked, vagy összeállít egy lejátszási listát, ami kifejezi az irántad érzett szerelmét.

Oroszlán

Ha egy Oroszlánban igazán fellobban a szerelem lángja, akkor előtör belőle a féltékenység és a birtoklási vágy. Csak és kizárólag magának szeretné szerelmét, így szó szerint mindenre és mindenki kiakadhat. Ha tehát az augusztusi születésű kiszemelted elkezd téged mindenért számonkérni, akkor valószínűleg teljesen beléd zúgott.

Szűz

A megfontolt Szűz pasi nehezen veszi rá magát egy kapcsolatra, ezért ha szerelmes, azt onnan lehet tudni, hogy a ködösítés helyett nyíltan felvállalja a kiválasztottját, és már az elején lefekteti a szabályokat.

Mérleg

Ha egy Mérleg pasi szerelmes lesz, akkor elkezd gondoskodó lenni a kiszemelt lánnyal. Igazi úriember módjára a tenyerén hordozza azt, akit szeret, cserébe viszont elvárja, hogy figyeljenek rá és ne hanyagolják egy percig sem. Akinek nem ő áll a fontossági sorrendje első helyén, az labdába se rúghat nála.

Skorpió

A Skorpiókkal érdemes vigyázni, mert nagyon szeretnek taktikázni a kapcsolataikban. Minden egyes mondatuknak van valami oka, ha viszont szerelmesek lesznek, akkor hirtelen minden játszma véget ér, végre odaadóak lesznek és elkezdik önmagukat adni. Innen lehet kitalálni, hogy leszállt náluk a rózsaszín köd!

Nyilas

A Nyilas pasi az egyik legvonzóbb az összes közül, ráadásul folyamatos kíváncsiságuk és lelkesedésük miatt nehéz hosszútávon lekötni a figyelmüket. Ha viszont ez mégis sikerül valakinek, akkor arra könnyen rá lehet jönni, hiszen ők mindent azonnal akarnak, teljes odaadással és csakis azzal, akit a szerelmükkel tüntetnek ki.

Bak

Bár a Bak pasi csendesnek tűnik, belül dúlnak benne az érzelmek, ha szerelemről van szó. Siettetni semmiképpen nem szabad, mert ha elég időt hagysz neki arra, hogy rájöjjön, mit is akar, akkor egyre több közös programot fog szervezni, aminek az egyikén ki fog csúszni a száján a várva várt szócska!

Vízöntő

A Vízöntő pasi szerelmét elképesztő nehéz kiérdemelni, mert önmagát annyira egyedinek tartja, akihez csak kevesen érnek fel. Ha viszont ez sikerül valakinek, azzal valószínűleg szinte rögtön elkezd beszélni a közös jövőről és a családalapításról. Ezt vedd bóknak, a Vízöntő ugyanis csak olyan személybe szeret bele, akivel az egész életét el tudja képzelni!

Halak

A szerelmes Halak pasi olyan, mintha a kedvenc mesédből egyszer csak ott teremne előtted a herceg fehér lovon, aki még egy sárkánnyal is képes lenne megküzdeni érted. Ha folyamatosan üzikkel bombáz, virágot küld és tényleg érdekli, hogy mi van veled, akkor szinte biztos, hogy beléd esett.

Még több

Body