Újabb királyi családtagok válnak, Erzsébet összetört

Nem elég, hogy Harryiék is otthagyták a royal családot…

Újabb királyi családtagok válnak, Erzsébet összetört

Belsős források szerint Erzsébet királynő teljesen magába zuhant, mikor tegnap este megtudta, hogy szeretett unokaöccse David Armstrong-Jones, Snowdon grófja 25 év után elválik feleségétől. Bár a hírek szerint a házaspár békésen, közös megegyezés szerint válik el egymástól, arról is sokat pletykálnak, hogy a feleségének Serenának nagyon elege volt már abból, hogy férje minden idejét a munkával tölti.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Davindnek ugyanis egy jól menő bútorgyártó cége van, ami miatt sokat kellett utaznia, és a sajtónak nyilatkozó barátok is úgy látják, hogy emiatt túl kevés időt töltött a családjával. Ezzel szemben a királynőre mindig megpróbált időt szakítani: belsős infók szerint nagyon közel áll Erzsébethez, minden karácsonyt a nagynénjével tölt a Sandringham House-ban (a royalok karácsonyi rezidenciáján), nyaranta pedig a Balmorali kastélyba utazik, szintén csak Erzsébethez.

Szegény Erzsébet királynőnek az utóbbi időben több nehézséggel is meg kellett küzdenie. Nem elég, hogy Harryék otthagyták a royal családot és Kanadába költöztek, egy hete a legidősebb unokája Peter Phillips jelentette be, hogy elválik feleségétől.

Még több

Body