Vajna Timi végre megszólalt új szerelmével kapcsolatban

Végre megerősítette, hogy van valaki az életében.

Vajna Timi végre megszólalt új szerelmével kapcsolatban

Vajna Tímea az elmúlt napokban két dologgal is meglepte követőit. Először az derült ki, hogy a TV2 új műsorában ő rejtőzött az egyik jelmez alatt, most pedig nyíltan beszélt arról, hogy új férfi van az életében. Eddig csak annyit lehetett tudni a férfiról, hogy üzleti kapcsolatban állnak, ám kiderült, hogy ez már sokkal több.

Timi a napokban Instagram-sztorijai közt azt írta, még 40 éves kora előtt szeretne anya lenni, ezzel kapcsolatban a Borsnak nyilatkozott most bővebben: „37 éves elmúltam, és mindenképp szeretnék gyereket, csak hát kell egy dolog hozzá, ami szerintem ebben az évben, vagy jövőre megtörténhet, de igazából erre nem lehet számítani, hiszen, ha valakivel kell találkoznod, akkor úgyis találkozol vele.” – részletezte a híresség.

Ezek után kérdezték meg tőle, hogy mi a helyzet azzal a bizonyos Zoltán nevű férfival, akiről korábban már említette, hogy az üzlettársa lesz. Timi elmondta, hogy Andyn keresztül ismerte meg őt, és eleinte egyáltalán nem kedvelte, ám valami megváltozott időközben. Olyannyira, hogy a férfi még Amerikába is utána megy majd: „Mindig arról beszélt Andynek és nekem is, hogy így, meg úgy csajozik, ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez egy olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon. Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt, még az ő otthonában is van Andyről kirakva kép, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő.” – mesélte sejtelmesen.

Még több

Body