Vilmos borzalmasan érezte magát Katalin terhességei alatt?

Katalin mesélt ezekről az időszakokról…

Vilmos borzalmasan érezte magát Katalin terhességei alatt?

Ha még nem hallottad Katalin hercegné interjúját, amit a Happy Mum, Happy Baby Podcastban adott, akkor van mit bepótolnod! Nagyon izgalmas beszélgetésről van ugyanis szó, amiből rengeteg minden kiderült a hercegnéről. Egyrészt elmondta, hogy milyen tanfolyamra járt a szülés előtt, és azt is, hogy bűntudata van, amiért kevés időt tölt a gyerekeivel. Sőt, rémisztőnek nevezte azt a royal hagyományt, amikor egy újszülöttel ki kell állni az egész világ elé.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Feb 14, 2020 at 2:33pm PST

Katalin arról is őszintén mesélt, hogy vészes terhességi hányásban szenvedett a várandósságai alatt, amit nemcsak rá, hanem a családra is hatással volt. „Nagyon rosszul voltam reggelente, úgyhogy nem a legboldogabb terhesek közé tartoztam. Sok embernek sokkal rosszabb, de így is kihívás volt. Nemcsak nekem, hanem a szeretteimnek is – úgy gondolom, hogy a terhesség és egy újszülött bébi érkezése mindenkire hatással van a családban.”  

A hercegné azt is elárulta, hogy Vilmos nem viselte túl jól ezeket a rosszulléteket: Vilmos úgy érezte, hogy nem tud segíteni, és persze mindenkinek nehéz volt szenvedni látni engem, főleg úgy, hogy senki sem tud ellene tenni… Nagyon beteg voltam, nem tudtam enni azokat a dolgokat, amiket kellett volna, de a testem még így is képes volt kivonni minden jót a szervezetemből, hogy növeszteni tudjon egy új életet, ami szerintem lenyűgöző.”

Még több

Body