Ashley Graham meztelen fotója felrobbantotta a netet

Megmutatta, hogyan változott meg a teste a szülés után.

Ashley Graham meztelen fotója felrobbantotta a netet

Ashley Graham csaknem egy hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Isacnek, és azóta több intim fotót is megoszott az Instáján. Persze előtte is sok félmeztelen képpel árasztotta el a rajongóit, de most inkább a szülés utáni változásokra akarja felhívni a figyelmet. Nemrég például elmesélte, hogy bár nem sokan beszélnek róla, ő mégis őszintén vállalja, hogy a felnőtt pelenka és az egyszeri használatos alsónemű most a legjobb barátja.

Most a pocakján kialakult terhességi csíkokat, vagyis striákat mutatta meg a fanoknak, amit szintén büszkén vállal. A kép mellé ennyit írt: „Ugyanaz az én, néhány új sztorival.” A rajongók pedig gyönyörűnek és bátornak nevezik a modellt a kommentekben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Feb 17, 2020 at 12:23pm PST

Ashley egyébként nemrég mesélt a szüléséről is egy podcastban: „Azt kell mondanom, hogy most, hogy szültem, és mindezt természetes úton tettem, úgy érzem, nincs olyan dolog, amire ne lennék képes. Nincs olyan, ami az utamba állhatna, amire azt mondanám, hogy túl nehéz vagy nem tudom megcsinálni. 6 órás vajjúdáson vagyok túl.” A modell a baba érkezése előtt is a pozitív testkép hirdetője volt, és azóta is azon van, hogy minden nő fogadja el a saját adottságait.

Még több

Body