Beteg lett a mellimplantátuma miatt, az orvosa mégsem akarta eltávolítani

Az orvos indokától nagyon ki fogsz akadni!

A személyi edzőként dolgozó Bec Donlan tölcsérmellkassal született (vagyis elöl behorpad a mellkasfala), így majdnem 10 évvel ezelőtt, 22 éves korában úgy döntött, implantátumot rakat be. Ezzel nemcsak az önbizalmát szerette volna növelni, hanem a gonosz megjegyzéseknek is véget akart vetni.

Viszont amikor a fitnesz influenszer többször is arra ébredt, hogy totál be vannak gyulladva a mellei, és elképesztően fájtak, úgy döntött, inkább kiveteti az szilikont. „Az orvos azt mondta, nem akarja megcsinálni, mert nem néznék ki jól. Ezután több helyen is megkaptam ezt, de a legdurvább az volt, amikor az egyik doki azt mondta: »a Sports Illustrated címlapján kéne lenned ezzel a testtel, én meg ezt teljesen elrondítanám, úgyhogy nem teszem meg«”– mesélte Bec a Real Self magazinnak.

A lányt rendre elküldték az orvosok még akkor is, amikor egyik reggel látványos problémák adódtak. „Három évig minden szuper volt, aztán egy nap felébredtem, és láttam, hogy hihetetlen mennyiségű folyadék van az egyik implantátum körül. Az egyik mellem konkrétan a másik duplájára dagadt. A dokija viszont elintézte annyival a dolgot, hogy biztosan valami bakteriális fertőzés, és felírt Becnek némi antibiotikumot.

View this post on Instagram

💙💙💙

A post shared by BEC DONLAN 🍑 CAKEMAKER (@sweatwithbec) on

Néhány évvel később újra jelentkeztek a tünetek, ezúttal gyomorfájással kísérve. Bec ismét antibiotikumot kapott. A következő időszakban aztán egyre betegebb lett: krónikus fáradtsággal, hajhullással és hízással küzdött, pedig napi kétszer edzett, a menstruációs görcsei pedig olyan brutálisak voltak, hogy képtelen volt kikelni az ágyból. De Becnek eszébe sem jutott először, hogy talán a mellimplantok okozhatják a parát, így csak próbált minél egészségesebben élni.

Aztán tavaly nyáron szörnyű hírt olvasott: az implantátumokat (amiket ő is kapott) visszahívták, mivel limfómát okozott a nőknél. De az orvosok még ekkor is Bec szuper alakját részesítették előnyben a lány egészsége helyett. Végül csak egyetlen doktor mondta azt, hogy Bec helyében ő kivetetné a szilikont.

Miután végre elvégezték a műtétet, Bec sokkal jobban lett„Kemény menet volt, mentálisan és fizikálisan is, de minden nappal egyre egészségesebbnek érzem magam. Tanulgatom megszeretni a testem, és mostantól még komolyabban odafigyelek magamra!”– zárta le Bec a kálváriáját a Daily Mail nevű hírportálnak.

Még több

Body