Eljegyezték Channing Tatum exét

Öt hónappal azután, hogy bejelentette, gyereket vár új pasijától.

Eljegyezték Channing Tatum exét

Te talán úgy érzed, csak nemrég szakított Channig Tatum és Jenna Dewan, pedig a sztorinak már majdnem két éve, és azóta elképesztően sok izgalom történt mindkét féllel. Channing például összejött az énekesnő Jessie J-vel, és Jennára is rátalált a szerelem. Annyira, hogy közel fél évvel ezelőtt új pasijával, Steve Kazeevel azt is bejelentették, babát várnak.

Most pedig újabb nagy hírt tettek közzé Instagramon: Steve megkérte Jenna kezét, ő pedig igent mondott! Mondjuk nehezen tudjuk elképzelni, hogy bárki is neme mondott volna egy ilyen gyűrűre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A lifetime to love and grow with you…you have my heart ❤️

Jenna Dewan (@jennadewan) által megosztott bejegyzés,

Jenna és Steve még 2018 októberében jöttek össze, a színésznő és Channing Tatum válását pedig pár hónappal később, 2019 áprilisában véglegesítették, ám a közös gyerek miatt még mindig harcolnak. Jennának született már egy lánya Channingtől, a hatéves Everly, de hogy az új pasijával közös babát mikorra várják, azt egyelőre nem tudni.

Tippelni persze lehet: ha szeptemberben jelentették be, akkor valamikor tavasszal meg is születik. Márpedig egy hónap múlva március, vagyis várhatóan csak a kicsi születése után tartják meg az esküvőt. Ha csak nem egy visszafogott és gyors ceremóniát terveznek néhány családtag és barát társaságában.

Még több

Body