Érkezik az Aranyhaj élőszereplős mozija!

Ez a nap legjobb híre!

Érkezik az Aranyhaj élőszereplős mozija!

A Disney az utóbbi években elkezdte megfilmesíteni a meséket, amiknek egytől-egyik hatalmas sikerük lett. Gondoljunk csak bele, mennyire imádtuk a Szépség és  a Szörnyeteg, az Oroszlánkirály, vagy az Aladdin élőszereplős verzióit, ráadásul már nagyban készül a Mulan is.

Most pedig dobj el mindent, a hírek szerint ugyanis érkezik egy újabb hatalmas kedvenc a mozikba, méghozzá Aranyhaj! A Disinsider forrásai szerint azt még nem lehet tudni, hogy a film a tíz éve bemutatott „Aranyhaj és a nagy gubanc” alapján fog-e készülni, az viszont biztos, hogy a mese főszereplője, Rapunzel köré fog épülni, a forgatókönyvet pedig Ashleigh Powell írja, akinek „A diótörő és a négy birodalom” című filmet is köszönhetjük.

Sajnos egyelőre a filmben játszó színészekről semmilyen infó nincs, a fanoknak viszont már most határozott elképzelésük van ezzel kapcsolatban. A legtöbben Amanda Seyfiedet vagy Dove Cameront szeretnék Rapunzelként látni, Flynn herceg szerepét pedig sokan Tom Hollandnak adnák.

Csak akkor vagyok hajlandó megnézni az Aranyhaj élőszereplős változatát, ha Amanda Seyfried játsza Rapunzelt, nem érdekel, hogy túl öreg a szerephez!”

„Ha nem Dove Cameron lesz Rapunzel, akkor nem nézem meg a filmet!”

„Kérlek Disney, Florence Pugh legyen Rapunzel, Tom Holland pedig Flynn Rider, köszii!”

Szerinted melyik színész csaj és pasi lenne a tökéletes Rapunzel és Flynn Rider?

Még több

Body