2020.02.19.@ 16.02

Erzsébet királynő újabb dolgot tiltott meg Meghannek és Harrynek

Egy eddig biztos bevételi forrástól esett el az ex-hercegi pár.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erzsébet királynő újabb dolgot tiltott meg Meghannek és Harrynek

Amikor Harry és Meghan kilépett a királyi családból, egy elég bizonytalan jövő felé indult el. Az, hogy ezentúl miből fognak megélni, eléggé képlékeny, egy dolgot viszont szinte magától értetődőnek vett mindenki: a Sussex Royal levédett márkanév tutira egy csomó pénzt hoz majd nekik.

Bár az egykori hercegi pár nyilván nem csak a merchandise-ból akart megélni, azért ez egy szuper biztonsági háló lett VOLNA.  Ha a királynő nem tiltja le a használatát. Erzsébet ugyanis nem akarja, hogy Harryék a royal szót bármilyen kontextusban is használják, amikor saját magukra hivatkoznak.

„Miután a Sussex hercege és hercegnéje visszalépnek a királyi családban betöltött szerepükből, és a pénzügyi függetlenség felé a haladnak, a royal szó használata ebben a környezetben még vita tárgya”– magyarázta egy közeli forrás a Page Sixnek. És azt is megosztotta velük, hogy hamarosan Meghanék bejelentik egy új nonprofit szervezet alapítását.

Bár a Daily Mail úgy tudja, Harry és Meghan rengeteg pénzt fordított a Sussex Royal márkára, és az új weboldalukra, nagy valószínűséggel a hivatalos döntés is hamarosan érkezik arról, hogy a nevet nem használhatják tovább. Pedig ex-Sussexék nagy gonddal eltervezték már azt is, milyen termékeket lehetne kapni náluk. A rövid válasz erre az, hogy gyakorlatilag mindent, a kicsit hosszabb pedig: ruhákat, írószereket, könyveket és oktatási segédeszközöket. Ha pedig mindezt Meg és Harry továbbra is árulni szeretnék (márpedig nyilván szeretnék), akkor valami új nevet kell kitalálniuk. 

Címkék: angol királyi család betiltás erzsébet királynő harry harry és meghan harry herceg márka meghan meghan hercegné sussex royal

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Egészséges haj egy szempillantás alatt? Ezzel az többfunkciós növényi balzsammal lehetséges! (x)

Mindannyian szeretjük a nyarat. Napozás, fürdőzés, vagy csak maga a jó idő... Viszont az UV sugarak, a sós víz, a meleg és a medencék vegyszerei igencsak károsítják hajunkat. De a megfelelő eszközökkel könnyedén óvhatod hajad a káros külső hatásoktól, hogy az visszatérhessen eredeti szépségéhez. Próbáld ki az új Univerzális növényi balzsamot az Yves Rocher-tól!

Ezért érzed magad másnaposnak alkohol nélkül is

Kevés ennél gonoszabb dolog létezik.