2020.02.19.@ 16.02

Erzsébet királynő újabb dolgot tiltott meg Meghannek és Harrynek

Egy eddig biztos bevételi forrástól esett el az ex-hercegi pár.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erzsébet királynő újabb dolgot tiltott meg Meghannek és Harrynek

Amikor Harry és Meghan kilépett a királyi családból, egy elég bizonytalan jövő felé indult el. Az, hogy ezentúl miből fognak megélni, eléggé képlékeny, egy dolgot viszont szinte magától értetődőnek vett mindenki: a Sussex Royal levédett márkanév tutira egy csomó pénzt hoz majd nekik.

Bár az egykori hercegi pár nyilván nem csak a merchandise-ból akart megélni, azért ez egy szuper biztonsági háló lett VOLNA.  Ha a királynő nem tiltja le a használatát. Erzsébet ugyanis nem akarja, hogy Harryék a royal szót bármilyen kontextusban is használják, amikor saját magukra hivatkoznak.

„Miután a Sussex hercege és hercegnéje visszalépnek a királyi családban betöltött szerepükből, és a pénzügyi függetlenség felé a haladnak, a royal szó használata ebben a környezetben még vita tárgya”– magyarázta egy közeli forrás a Page Sixnek. És azt is megosztotta velük, hogy hamarosan Meghanék bejelentik egy új nonprofit szervezet alapítását.

Bár a Daily Mail úgy tudja, Harry és Meghan rengeteg pénzt fordított a Sussex Royal márkára, és az új weboldalukra, nagy valószínűséggel a hivatalos döntés is hamarosan érkezik arról, hogy a nevet nem használhatják tovább. Pedig ex-Sussexék nagy gonddal eltervezték már azt is, milyen termékeket lehetne kapni náluk. A rövid válasz erre az, hogy gyakorlatilag mindent, a kicsit hosszabb pedig: ruhákat, írószereket, könyveket és oktatási segédeszközöket. Ha pedig mindezt Meg és Harry továbbra is árulni szeretnék (márpedig nyilván szeretnék), akkor valami új nevet kell kitalálniuk. 

Címkék: angol királyi család betiltás erzsébet királynő harry harry és meghan harry herceg márka meghan meghan hercegné sussex royal

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!