2020.02.19.@ 11.02

Ezek a csillagjegyek veszekednek legtöbbet egy kapcsolatban

Ők hárman aztán nem félnek beleállni a konfliktusokba!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek veszekednek legtöbbet egy kapcsolatban

Nyilas

Oké, most már nem kell minden erőddel titkolnod, mennyire feltölt, ha néha picit (vagy nem is olyan picit?) provokálhatsz másokat. Az életed egyetlen területén sem hiszel a „gyerünk, problémákat a szőnyeg alá” elvben, különösen akkor nem, ha az érzelmeid és a boldogságod a tét. Ez viszont néha azzal jár, hogy könyörtelen támadásba lendülsz, persze csakis a boldog és őszinte kapcsolatotok érdekében. Már csak azt kéne megtanulnod, hogyan értetheted meg ezt a pasiddal is.

Oroszlán

Mindig igazad van, akkor is, ha nem, és ez nálad olyan alap statement, mint az, hogy Chris Hemsworth jó pasi. A barátaid és a családod talán már megszokta, a szerelmednek viszont még barátkoznia kell a harcos éneddel. Néhány lazább pillanatotokban nyugodtan ejtsd el, hogy a haragod max. 5 percig tart, és mivel nem lettél ügyvéd, itthon kell kiélned a zseniális vitakészségedet.

Bika

Fejjel a falnak, fejjel a pasidnak. Csodálkozol, hogy a randi maradék részében a béküléssel megy el az időtök? (Na jó, ez mondjuk néha kifejezetten szexi tud lenni…) Hatalmas benned a versenyszellem és mindenkit meg akarsz győzni, igenis érdemes a te szemüvegeden keresztül szemlélni a dolgokat, de ha nem akarsz folyton bocsi üzeneteket fogalmazni, néha egyszerűen fogadd el a másik látásmódját. Kevesebb vita = több közös idő. Deal?

via GIPHY

Címkék: csillagjegy ezotéria horoszkóp kapcsolat szerelem veszekednek vita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!