Ezek a csillagjegyek veszekednek legtöbbet egy kapcsolatban

Ők hárman aztán nem félnek beleállni a konfliktusokba!

Ezek a csillagjegyek veszekednek legtöbbet egy kapcsolatban

Nyilas

Oké, most már nem kell minden erőddel titkolnod, mennyire feltölt, ha néha picit (vagy nem is olyan picit?) provokálhatsz másokat. Az életed egyetlen területén sem hiszel a „gyerünk, problémákat a szőnyeg alá” elvben, különösen akkor nem, ha az érzelmeid és a boldogságod a tét. Ez viszont néha azzal jár, hogy könyörtelen támadásba lendülsz, persze csakis a boldog és őszinte kapcsolatotok érdekében. Már csak azt kéne megtanulnod, hogyan értetheted meg ezt a pasiddal is.

Oroszlán

Mindig igazad van, akkor is, ha nem, és ez nálad olyan alap statement, mint az, hogy Chris Hemsworth jó pasi. A barátaid és a családod talán már megszokta, a szerelmednek viszont még barátkoznia kell a harcos éneddel. Néhány lazább pillanatotokban nyugodtan ejtsd el, hogy a haragod max. 5 percig tart, és mivel nem lettél ügyvéd, itthon kell kiélned a zseniális vitakészségedet.

Bika

Fejjel a falnak, fejjel a pasidnak. Csodálkozol, hogy a randi maradék részében a béküléssel megy el az időtök? (Na jó, ez mondjuk néha kifejezetten szexi tud lenni…) Hatalmas benned a versenyszellem és mindenkit meg akarsz győzni, igenis érdemes a te szemüvegeden keresztül szemlélni a dolgokat, de ha nem akarsz folyton bocsi üzeneteket fogalmazni, néha egyszerűen fogadd el a másik látásmódját. Kevesebb vita = több közös idő. Deal?

via GIPHY

Még több

Body