Horoszkóp: Február 19., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 19-én is!

Horoszkóp: Február 19., Szerda

Kos

Ma különösen fontos, hogy koncentrálj a feladataidra. Ellenőrizz mindent kétszer, vagy akár háromszor is, ha pedig olyan melóról van szó, ami kiemelt fontosságú, inkább halaszd holnapra.

Bika

Nem alakulnak túl jól a pénzügyeid, ami totál kiakaszt. De valójában nem állsz olyan rosszul, csak jön minden össze olyan hamar, mint vártad. Türelem!

Ikrek

Már nagyon várod a tavaszt, de úgy érzed, ez a február végtelen hosszúságú. Dobd fel a hangulatod friss virágokkal, sétálj egy nagyot vagy idd meg a kedvenc lattédat egy menő hely teraszán.

Rák

Ma egy kicsit túlhajtod magad meló fronton, annyira pörögsz, hogy még enni is elfelejtesz nap közben. Ne csodálkozz, hogy estére totál kimerülsz, sőt akár még a fejed is megfájdulhat…

Oroszlán

Ha elhív ma egy srác randizni, mondj igent! Még akkor is, ha nem álmaid pasija. Ha kicsit is bejön, biztosan jól fogsz szórakozni, sőt akár még kellemesen is csalódhatsz a dologban.

Szűz

Mikor szántál időt utoljára csakis magadra? Mit szólnál egy hajvágáshoz, arckezeléshez, shoppingoláshoz? De akár már egy forró habfürdő és a kedvenc könyved is feltöltene…

Mérleg

A barátaid már régóta nyaggatnak valamivel, de te eddig nem voltál hajlandó beadni a derekadat. Ma viszont hirtelen meggondolhatod magad és végre igent mondasz, a csajok legnagyobb örömére…

Skorpió

Nagyon unod a munkádat, még akkor is, ha nem rég váltottál melóhelyet. Oké, talán nem ez volt a legjobb döntésed, de nézd úgy, hogy ebből is rengeteget tanulhatsz!

Nyilas

A türelem nem az erősséged, de ma mégis erőt kell venned magadon. Ha stresszelsz és sürgeted a dolgokat, csak hibát véthetsz, sőt el is ronthatsz mindent!

Bak

Egyáltalán nem jellemző rád a szétszórtság, sőt, igazán akkor érzed jól magad, ha minden rendben van körülötted. Ma viszont szinte mindenről megfeledkezel, elhagysz dolgokat, leeszed magad. Ez most egy ilyen nap…

Vízöntő

Morcos és nyűgös vagy, mindenen felhúzod magad, még olyan dolgokon is, amik máskor egyáltalán nem zavarnak. Úgy érzed, rajtad kívül mindenki rossz arc, pedig az a helyzet, hogy ma te nem vagy épp formában.

Halak

A rengeteg munka téged nem hogy lefáraszt vagy kiakaszt, inkább felpörget és arra ösztönöz, hogy még több dolgot bevállalj és még jobban teljesíts. Ez a héten még oké, de utána muszáj lesz picit pihenned is!

Még több

Body