Késsel támadtak Harry Stylesra

Kirabolták a sztárt!

Késsel támadtak Harry Stylesra

Amíg pénteken mindenki Valentin-napot ünnepelt vagy csak épp annak örült, hogy végre kezdődik a hétvége, addig Harry Stylesszal valami szörnyű dolog történt. Pont London utcáin sétált este a sztár, amikor egy ismeretlen férfi megtámadta és pénzt követelt tőle. A rendőrség hivatalos közleménye szerint viszgálat indult egy késes támadással kapcsolatban, ami pont ezen a területen történt. Persze nevek nem szerepelnek a leírásban, de valószínű, hogy Harry esetéről van szó:

„A rendőröket február 15-én, pénteken értesítették egy incidensről, ami 23 óra 50 perckor történt. Egy húszas éveiben járó férfit késsel támadott meg egy másik férfi. Az áldozat nem sérült meg, de pénzbeli veszteség érte.”

A Mirror Online infói szerint Harry elég higgadtan reagálta le a dolgot, gyorsan átadta a pénzt a tolvajnak, és megpróbálta nyugtatni a másik felet is, nehogy hirtelen olyat tegyen, amit megbánna. „Érthető, hogy nagyon megrázta az eset” – mesélte a lap forrása.

Egyelőre nem derült ki, hogy ki a tettes, a nyomozás még mindig folyik. A kezdeti sokkot Harry valószínűleg már kiheverte, és örül, hogy nem esett baja, ugyanis a tegnap megrendezett BRIT Awardson már ő is ott volt. A sztár nem kommentálta a vele történteket, és valószínűleg nem is fogja, hiszen azon van, hogy gyorsan elfelejte az egészet…

Még több

Body