Kiderült, mi vezetett Demi Lovato túladagoláshoz

Más gondokkal is küzdött…

Kiderült, mi vezetett Demi Lovato túladagoláshoz

Demi Lovato nagyon őszintén szokott nyilatkozni a túladagolásáról, talán azért is, mert reméli, ezzel megelőzheti, hogy más fiatalok is hasonló, életveszélyes helyzetbe kerüljenek. Az énekesnő ezúttal Ashley Graham podcastjében vendégeskedett, ahol egy kicsit többet elárult az okokról, amik a drogokhoz vezették.

Demi elmesélte ugyanis, hogy a túladagolást megelőző időszakban keményen étkezési- és testképzavarral küzdött. „Azt hittem, az elmúlt években sikerült felépülnöm egy étkezési zavarból, de kiderült, hogy csak egyre betegebb vagyok. Csak ez most nem volt annyira nyilvánvaló, mint amikor folyamatosan tömtem magamba a kaját. De a túledzés és a túl kemény diéta is az étkezési zavarok egy formája– mondta az énekesnő.

Azt is hozzátette, hogy az extrém sok sportolás olyan szinten kihatott az életére, hogy gyakorlatilag az edzőteremben élt. „Simán tárgyaltam leizzadva két edzés között. Undin néztem ki, de legalább nem kellett hazamennem és zuhanyoznom, és így rögtön folytathattam a mozgást. Ettem, edzettem, ettem, edzettem. Most már tudom, hogy ettől valójában nem leszek boldog.”

De miután a környezete elvárt tőle egy bizonyos alakot, ezért tovább kínozta magát. És ez vezetett végül a majdnem halálos tragédiához. „Vannak körülötted emberek, akik elvárnak tőled bizonyos dolgokat. Egy ilyen szituációban én meg csak hajtottam magam tovább, és szerintem ez az egyik oka annak, ami az elmúlt évben történt velem. Azt hittem, végre gyógyulófélben vagyok, pedig nem voltam. Aztán gyakorlatilag hazugságban éltem, és azt mondtam a világnak, hogy elégedett vagyok magammal, amikor valójában nem voltam az.”

Demi most pedig elhatározta, hogy többé nem érdekli, mit gondolnak róla az emberek, úgy fog kinézni, ahogy az jól esik neki. Ez pedig határozottan a legjobb döntés!

Még több

Body