2020.02.19.@ 11.02

Royal történelmet írt Katalin hercegné, és senkinek nem tűnt fel

Végre kilépett Vilmos árnyékából!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Royal történelmet írt Katalin hercegné, és senkinek nem tűnt fel

18 éve már, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg az egyetemi éveik alatt megismerkedett egymással. Mikor a 2000-es évek elején a sajtó sejteni kezdte, hogy alakul valami kettőjük között, a paparazzik szinte megszállottan követni kezdték Katalint. A Katalin-láz azóta sem csillapodott, az évek alatt temérdek fotó készült róla, élőben követhettük az esküvőjét, láthatjuk anyaszerepben, és olyan információk is kiderültek róla, mint hogy imádja a gumicukrot.

Csak egy valami van, ami a hosszú évek alatt is rejtve maradt a rajongók előtt: Katalin hangja. És igen, most szó szerint a hangjára gondolunk. Nyolc éve már, hogy beházasodott a royal családba, de a hangját gyakorlatilag soha nem hallhattuk. Bár rengeteg hivatalos eseményen megjelenik, de ilyenkor csak azt látni, ahogy a háttérben beszélget különféle méltóságokkal, vagy éppen a rajongókkal.

Nem csoda, hogy ezek után hatalmas szenzáció lett, mikor Katalin a hét elején a Happy Mum, Happy Baby című podcast vendége volt. Kate teljes 32 percig, őszintén és kendőzetlenül beszélt olyan intim témákról, mint a három terhessége, a szülés és az anyaság nehézségei.

Katalin önálló szerepléséből pedig arra következtethetünk, hogy a hercegné végre kilépett Vilmos árnyékából, és a jövőben sokkal aktívabban, saját hangját is hallatva vesz majd részt a royal feladatokban. De a podcastos beszélgetés másra is felhívta a figyelmet: korábban sosem volt még példa arra, hogy egy jövendőbeli királyné ennyire nyíltan beszéljen olyan, még gyakran ma is tabunak számító témákról, mint a kínzó reggeli rosszullététek, vagy éppen a vajúdás.

Nagyon úgy tűnik, hogy Kate-re hárul majd az a feladata, hogy megreformálja a királyi család eddig igencsak konzervatív életét. A segítségével a royalok egy érzékenyebb, szerethetőbb oldalukat is meg tudják majd mutatni.

Címkék: Katalin Katalin hercegné Kate Middleton királyi család royal család történelmet írt vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Lejárt önbarnítót használt, valami nagyon furcsa történt a testével

Ez már nagyon nem fér bele a szépségért meg kell szenvedni kategóriába...

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!