Royal történelmet írt Katalin hercegné, és senkinek nem tűnt fel

Végre kilépett Vilmos árnyékából!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Royal történelmet írt Katalin hercegné, és senkinek nem tűnt fel

18 éve már, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg az egyetemi éveik alatt megismerkedett egymással. Mikor a 2000-es évek elején a sajtó sejteni kezdte, hogy alakul valami kettőjük között, a paparazzik szinte megszállottan követni kezdték Katalint. A Katalin-láz azóta sem csillapodott, az évek alatt temérdek fotó készült róla, élőben követhettük az esküvőjét, láthatjuk anyaszerepben, és olyan információk is kiderültek róla, mint hogy imádja a gumicukrot.

Csak egy valami van, ami a hosszú évek alatt is rejtve maradt a rajongók előtt: Katalin hangja. És igen, most szó szerint a hangjára gondolunk. Nyolc éve már, hogy beházasodott a royal családba, de a hangját gyakorlatilag soha nem hallhattuk. Bár rengeteg hivatalos eseményen megjelenik, de ilyenkor csak azt látni, ahogy a háttérben beszélget különféle méltóságokkal, vagy éppen a rajongókkal.

Nem csoda, hogy ezek után hatalmas szenzáció lett, mikor Katalin a hét elején a Happy Mum, Happy Baby című podcast vendége volt. Kate teljes 32 percig, őszintén és kendőzetlenül beszélt olyan intim témákról, mint a három terhessége, a szülés és az anyaság nehézségei.

Katalin önálló szerepléséből pedig arra következtethetünk, hogy a hercegné végre kilépett Vilmos árnyékából, és a jövőben sokkal aktívabban, saját hangját is hallatva vesz majd részt a royal feladatokban. De a podcastos beszélgetés másra is felhívta a figyelmet: korábban sosem volt még példa arra, hogy egy jövendőbeli királyné ennyire nyíltan beszéljen olyan, még gyakran ma is tabunak számító témákról, mint a kínzó reggeli rosszullététek, vagy éppen a vajúdás.

Nagyon úgy tűnik, hogy Kate-re hárul majd az a feladata, hogy megreformálja a királyi család eddig igencsak konzervatív életét. A segítségével a royalok egy érzékenyebb, szerethetőbb oldalukat is meg tudják majd mutatni.

Címkék: Katalin Katalin hercegné Kate Middleton királyi család royal család történelmet írt vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Harry herceg kitálalt

Harry herceg kitálalt

Meghan után most Harry borította a bilit – a legújabb interjújában a herceg egyáltalán nem fogta vissza magát!

Így csinálhatsz izgalmas fogást a salátádból

Készülj, mert leszámolunk a tévhittel, hogy a saláta unalmas! Ezek a receptek bizonyítják, hogy a legizgalmasabb fogások zöldségből készülnek.

Ettől a módszertől sokkal frissebben ébredsz majd reggelente

Hiába fogadsz meg minden jótanácsot IS a pihentető alvás érdekében, reggelente így is morcosan ébredsz? Akkor erre az alvós-trükkre vártál egészen mostanáig!

Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!