Shawn Mendes nagyon cuki dolgot tett!

Most igazán kitett magáért az énekes.

Shawn Mendes nagyon cuki dolgot tett!

Szinte biztos, hogy eddig is csípted Shawn Mendes-t, de ezek után tuti, hogy még jobban fogod imádni! Az énekes és Camila Cabello nyár óta hivatalosan is egy párt alkotnak, azóta pedig a rajongók nem tudnak betelni a szerelmükkel, hiszen láthatóan majd kicsattannak a boldogságtól.

Camila jelenleg jó időre Londonba települt, ugyanis készül a legújabb Hampupipőke-film, aminek ő lesz a főszereplője, így most sok időt kell külön tölteniük Shawnnal. Ez viszont nem akadályozta meg a fiatal énekest, hogy párjával töltse a Valentin-napot, így fogta magát és átrepülte a fél világot, hogy Londonban együtt romantikázzanak az év legszerelmesebb napján. Hát nem elképesztően cuki?

Shawnt ráadásul még feburár 14-én, napközben lencsevégre kapták, miközben két hatalmas csomagot cipelt, amik tele voltak virággal és csokival. (Awww!)

Este pedig természetesen elmentek egy romantikus vacsira London belvárosába, amihez írtó dögösre kicsípték magukat, közben pedig végig nevetgéltek és le se tagadhatták volna, hogy mennyire odavannak egymásért.

Az tuti, hogy ezzel a cukiság faktort teljesen kimaxolták, most már viszont azt várjuk, hogy Shawn mikor teszi fel végre a nagy kérdést Camilának??

Még több

Body