5 évet késett Ben Affleck ezzel a vallomással

Elszúrta a házasságát, és ezért csakis magát tartja felelősnek.

5 évet késett Ben Affleck ezzel a vallomással

Ben Affleck valószínűleg sok mindent bán az elmúlt néhány évből: a bizarr tetkót, ami beborítja az egész hátát, Batman indokolatlanul sötét és nyomasztó megformálását, vagy az alkoholproblémáit. Kétségtelen viszont, hogy a válásával veszített a legtöbbet. Borítékolható volt, hogy miután összemelegedett a gyerekek dadusával, egy életre tönkre vágja házasságát Jennifer Garnerrel, Hollywoodban viszont nem szokás beismerni, ha az ember hibázik. Ben most azonban kivételt tett.

A színész a New York Times-nak adott interjút új filmje kapcsán, amiben egy középiskolai kosárlabda edzőt alakít – feltűnően hasonló nehézségekkel, mint amilyenekkel Ben is küzd, beleértve az alkoholt, a rehabot és az elszúrt házasságot.

Talán ezért is csúszott össze ilyen őszintén a két szál, Ben ugyanis egy ponton a film helyett arról kezdett beszélni, mennyire sajnálja már, hogy elbaltázta kapcsolatát Jennel. „A válásomat bánom legjobban az életemben. A szégyen nagyon mérgező. Nincs pozitív mellékterméke. (…) Minden bizonnyal hibáztam. Olyan dolgokat tettem, amiket nagyon sajnálok. De a hibákból tanulni kell és tovább kell lépni.” – mondta elég beletörődően. És ettől most valahogy emberibbnek tűnik, mint valaha!

Még több

Body