5 szexpóz, ha valami nagyon újra vágytok

Itt az ideje, hogy elkezdjetek kicsit kísérletezni!

5 szexpóz, ha valami nagyon újra vágytok

G-pont robbanás

Feküdj hanyatt, a pasid hajoljon föléd, te kulcsold a nyaka köré a lábaidat, és már indulhat is a menet. A behatolás így extra mély lesz, az élvezeted pedig a többszöröse is lehet a megszokottnál, szóval készülj a hatalmas „óóóó” pillanatra!

Csavart kifli

Vegyétek alapul a klasszikus kifli pózt, csak ebben az esetben amíg az oldaladon fekszel, a felül lévő lábadat emeld a magasba és fogd meg a bokádat, hogy így tartsd meg. A pasid eközben persze végezheti a dolgát hátulról, az pedig szinte tuti, hogy neki és neked is szuper intenzív lesz így a hancúr.

V, mint valóságos mennyország!

Először is feküdj a hátadra, a lábaidat pedig emeld fel és tárd szét úgy, hogy lehetőleg egyenesen maradjanak – egy V betűt formázva. A pasid térdeljen eléd és fogja meg a bokáidat, ezzel egyrészről neked is segít tartani a lábaidat, másrészről ő is tud mibe kapaszkodni. A menet tuti nem lesz hosszú, mert olyan hamar lesz mennyei mindkettőtöknek…

A szék

Nem, nem egy széken fogjátok csinálni, de készüljetek fel, mert ehhez szükség lesz a pasid izommunkájára! Háttal támaszkodjon a falhoz, és csináljon úgy, mintha egy széken ülne, amíg neked nincs más dolgod, mint az ölébe huppanni és élvezni a pillanatot! Az erőfeszítés extrán megéri, mert ez a póz hatalmas gyönyöröket képes okozni…

Vízesés

Ennek a póznak az a lényege, hogy a pasi úgy feküdjön hanyatt az ágyon, hogy közben a feje és a vállai lelógjanak az ágyról, te pedig lovaglóülésben vedd át rajta az irányítást. Mivel így szex közben a vér teljesen a fejébe fog szállni, ezért olyan élvezetet fog átélni, amit valószínűleg addig még soha, emiatt pedig igazi szexistennőként fog tekinteni rád ezek után.

Még több

Body