A csillagok állása miatt megy most nehezebben a munka?

Ez most egy darabig ilyen lesz…

A csillagok állása miatt megy most nehezebben a munka?

Mostanában egyre többször azon kapod magad, hogy megint elbambultál, és meló helyett álmodoztál a laptopod felett? Nyugi, ez nem a te hibád. Az egész a csillagok állás miatt van!

Február elején ugyanis a logikát képviselő Merkúr belépett az álmokkal teli és könnyed vizes jegybe, a Halakba. A bolygó pedig egészen április 11-ig nem hagyja el a Halakat, mégpedig azért, mert pont ennek az időszaknak a közepén lép retrográdba a Merkúr, így dupla annyi időt töltenek egymással, mint más csillagkép-bolygó páros. Ez pedig a karriereden is meglátszik sajnos.

A Merkúr változásai mindig nagy hatással vannak a munkahelyi ügyekre. És hogy miért? Mert tudod, ez az a bolygó, ami a racionális gondolkodást, a kommunikációt, a tervezést és a technológiát uralja. Így amikor a Merkúr belekerül a Halakba, az ésszerűséged egy kicsit be fogja ködösíteni a csillagjegy álmodozó oldala. Ez pedig nagyon is megnehezíti, hogy rendesen koncentrálj a munkádra. Emellett még a kommunikációs stílusod is sokkal érzelmesebbé válik.

Ráadásul, ha ez nem lenne elég, készülj fel néhány rossz helyre küldött e-mailre, telefonon elérhetetlen ügyfelekre, késésekre és kavarodásokra. Plusz a technikával is meggyűlhet a bajod, szóval ha random lefagy a géped, tudni fogod, hogy ez is a Merkúr-Halak együttállás hibája.

Úgyhogy próbáld meg átvészelni ezt az időszakot, és ha lehetséges, ne most akarj melóhelyet váltani. A jelentkezésed simán elkavarodhat, és még a megszokottnál is lassabban fognak visszajelezni a munkáltatók az állással kapcsolatban. Ha a Merkúr retrográd elmúlt, akkor már viszont minden sokkal simábban fog menni!

Még több

Body