Britney Spears balesetet szenvedett

Kórházba került miatta…

Britney Spears balesetet szenvedett

Britney Spears legutoljára február elején posztolt az Instájára, ami azért furcsa, mert hetente többször be szokott jelentkezni egy új videóval vagy fotóval. A rajongók biztos több üzit és kommentet is hagytak a sztárnak és a pasijának, Sam Asgharinak azzal kapcsolatban, hogy vajon hova tűnt az énekesnő. Így Sam tegnap végre megosztotta mindenkivel, hogy mi is történt a szerelmével: Britney eltörte a lábát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on Feb 18, 2020 at 10:46am PST

„Amikor eltörik valamid, az sokkal erősebb lesz, főleg akkor, ha az én barátnőm vagy. A nőstény oroszlánom eltörte a lábközépcsontját, miközben táncolt. A leggyorsabb gyógyulást kívánom neki, hogy újra ugrálni, szaladni és táncolni tudjon” – írja a férfi a poszt mellett. Sam viccesen ráírta a gipszre, hogy stronger, vagyis erősebb, amivel Britney egyik leghíresebb számára utalnak.

A pár egyébként 2016 óta jár együtt, és Samet Brit rajongói is imádják, amiért gondját viseli az énekesnőnek. A sztár ugyanis tavaly idegösszeomlással került pszichiátriára, mert az édesapja súlyos betegsége nagyon megviselte. Azóta a menedzsere is azt nyilatkozta, hogy Britney-nek nem szabadna többé színpadra állnia. Az énekesnő viszont mindent elkövet azért, hogy újra formába lendüljön, és azért is posztol olyan sűrűn, hogy a rajongói meg ne feledkezzenek róla…

Reméljük, Brit lábfeje hamar felépül a törésből!

Még több

Body