Ezért tartotta szörnyű apának Károlyt Diana hercegnő

A herceg alig foglalkozott a gyerekeivel.

Ezért tartotta szörnyű apának Károlyt Diana hercegnő

Diana hercegnő nagyon fiatalon, alig 20 évesen ment feleségül a nála 13 évvel idősebb Károly herceghez, Anglia leendő királyához. A fiatal lány abban reménykedett, hogy álomszerű életük lesz együtt, de sajnos nem így lett. Amikor az esküvő utáni évben megszületett Vilmos herceg, még minden rendben volt, Károly odaadó férjként és apaként viselkedett.

A dolgok akkor kezdtek megromlani, amikor a második gyerekük, Harry herceg is a világra jött, Károly ugyanis kislányt szeretett volna. Ezután elfordult családjától, egyedül hagyta Dianát két fiuk nevelésével és visszament szeretőjéhez, Kamillához.

Szinte soha nem vett részt semmilyen közös programban a fiúkkal. Annak ellenére sem, hogy egy idő után a személyi titkára könyörgött neki, hogy foglalkozzon Vilmossal és Harryvel, mert szükségük van az apjukra. Ugyanezt tette Diana hercegnő is, de sajnos eredmény nélkül.

Egy alkalommal Vilmos herceget meg kellett műteni, ám a kórházi ágya mellett Diana hercegnő egyedül izgult érte. Károly herceg egyszer sem látogatta meg a lábadozó Vilmost…

A hercegnő nagyon haragudott Károlyra az önzősége miatt, hiszen a legkevésbé sem ilyen apát szeretett volna a gyerekeinek. Állítólag többször ki is mondta, mennyire rémes szülőnek tartja Károlyt.

A dologban az a legborzalmasabb, hogy amikor 1997-ben Diana hercegnő tragikus hirtelenséggel elhunyt, úgy tűnt, a 15 éves Vilmosnak és a 12 éves Harrynek nem maradt senkije.

Ekkoriban ébredt rá Károly herceg arra, hogy ő a fiai egyetlen mentsvára, ezért teljes fordulatot vett. A következő években mindent megtett, hogy bepótolja az elmulasztott időt, így mára elképesztően jó kapcsolatban van a gyerekeivel, akik nagyon szeretik őt.

Még több

Body