Horoszkóp: Február 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 20-án is!

Horoszkóp: Február 20., Csütörtök

Kos

Teljesen felvillanyoz egy szuper anyagi lehetőség, még akkor is, ha nem hosszú távú a dolog. Egy időre tényleg egyenesbe kerülhetsz és nem kell aggódnod a pénzügyek miatt, ha vállalod a rizikót és a picit több munkát.

Bika

Egyszerre többen várnak tőled megoldást valamire, ami borzasztó nyomasztó neked. Legszívesebben senkinek sem segítenél, és a munkát is visszamondanád, mert ez egy kicsit sok. Próbálj meg rangsorolni!

Ikrek

Végre fellélegezhetsz, mert olyan munkabeosztást készít a főnököd, amivel a te válladról levesz egy csomó dolgot. Ezzel megszabadulsz jó néhány idő- és energiaigényes feladattól és megnyugszol. Talán vége egy nehéz időszaknak…

Rák

Totálisan bizonytalan vagy, mindenben kételkedsz, és még abban sem vagy biztos, kitől kérhetnél segítséget. De aztán időben kapcsolsz, hogy merre indulj el, és végül irtó büszke leszel magadra, hogy egyedül a végére jártál.

Oroszlán

Előkerülhet egy gyerekkori barát, akivel már nagyon-nagyon régen nem beszéltetek, kicsit furcsa is lesz felvenni a fonalat, de végül jól sül el a találkozás és szuperül érzed majd magadat. Ráadásul olyanról is tudsz vele beszélgetni, amiről mással nem.

Szűz

Ha sportolsz, akkor végre érzed a fejlődést, és ez plusz erőt ad. Viszont ha nem mozogsz semmit, most kellene elkezdened, mert megvan hozzá a lendület és a motiváció. Ne szalaszd el!

Mérleg

A tested még mindig jelzéseket küld, hogy foglalkozz vele, pihenj eleget, adj meg mindent magadnak, amitől egészséges maradsz az alvástól, a sportoláson át, az egészséges és finom kajákig. Kényeztesd kicsit magadat, mert kezdesz kimerülni!

Skorpió

Valaki, akitől nem vártad, eléggé megbánt, viszont mentségére szóljon, hogy nem tudatosan teszi. Ezt vedd figyelembe, amikor olyanokon töprengsz, hogy nem állsz vele szóba többet…

Nyilas

Ha úgy érzed, hogy túlságosan megkötik a kezedet, akkor ne nyugodj bele. Az elfojtás nálad amúgy sem működik, elég gyorsan betelik a pohár és robbansz. Ne várd meg ezt a pontot inkább!

Bak

Fizikailag nagyon jó passzban vagy, viszont az összpontosítás nem annyira megy. Mivel ma elég jó a teherbírásod, inkább olyan dolgokat csinálj meg, amihez máskor túl fáradtnak érzed magadat.

Vízöntő

Az egyik barátod, rokonod vagy ismerősöd már sokadszorra kér tőled kölcsön? Jobb lenne lefektetni a szabályokat, mert lassan te kerülsz anyagilag rossz szituba, miközben ő még egy forintot sem adott vissza…

Halak

Egy üzleti tipped, ötleted nem jön be és emiatt elég kellemetlenül érzed magad, pedig ez nem nagy hiba és mindenkivel előfordul. Ne állítsd be úgy magadat, mint aki tévedhetetlen, hiszen ezekből a rossz tapasztalatokból is tanulsz!

Még több

Body