Kiderült, mikor válik hivatalossá Meghan és Harry visszalépése

Még kaptak egy kevés időt arra, hogy felkészüljenek a totálisan hétköznapi életre a királyi család kötelezettségei nélkül.

Kiderült, mikor válik hivatalossá Meghan és Harry visszalépése

2020 januárjában Harry herceg és Meghan Markle nemcsak az egész világot, de még a saját családjukat is meglepték bejelentésükkel, miszerint teljes mértékben szeretnének függetlenedni a brit királyi családtól. Erzsébet királynő döntésüket elfogadta, ám ez olyan szankciókkal is járt, mint az, hogy megtiltotta nekik a továbbiakban a royal, azaz a királyi megnevezés használatát, vagyis a párnak újra kell gondolnia még azt is, hogy Instagramjukat, a Sussex Royalt milyen néven futtassák tovább.

Bár Harry és Meghan már rég Kanadában élik hétköznapjaikat, most kiderült, hogy visszalépésük csak március 31-ével lesz hivatalos. Vagyis addig talán a Royal megnevezést is használhatják. Április elsejétől azonban megszűnik minden kötelékük a Buckingham-palotával és elfelejthetik rangjukat is. Addig azonban ugyanúgy kell még dolgozniuk, a Whimn pedig úgy tudja, hogy a hátralevő közel másfél hónapban még hat helyen is meg kell jelenniük, mint Harry herceg és Meghan hercegné.

Sőt, Harrynek ezeken felül is lesz még munkája egykori hercegként. Áprilisban például mindenképpen ott kell lennie a londoni maratonfutáson, illetve a májusi Invictus Games-en is ott lesz, amit idén Hollandiában tartanak meg.

via GIPHY

Még több

Body