2020.02.20.@ 11.02

Miért döntött úgy Katalin, hogy 10 év után kitálal?

Mindenki meglepődött a hercegné húzásán.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miért döntött úgy Katalin, hogy 10 év után kitálal?

Már majdnem 10 éve, hogy Vilmos és Katalin összeházasodott, de eddig alig volt példa arra, hogy a hercegné nyíltan beszéljen a magánéltéről. Ezért is lepte úgy meg az embereket, mikor a hercegné a hét elején a Happy Mum, Happy Baby című podcast vendégeként rendkívül őszintén beszélt olyan intim témákról, mint a szülés és az anyaság.

A hercegné nem csak a három vajúdásáról árult el részleteket, de még azt is bevallotta, hogy bizony még ma is bűntudata van, mikor a royal feladatok miatt a gyerekeit dadákra kell hagynia. Katalin őszintesége még a podcast műsorvezetőjét, Giovanna Fletchert is meglepte, aki a műsor után így nyilatkozott a People magazinnak: „Még soha nem hallottam, hogy a hercegné ilyen nyíltan beszélt volna. Emlékszem, volt egy pillanat, mikor azt gondoltam, hogy el sem hiszem, hogy ez megtörténik! Próbáltam úgy viselkedni, mintha ez a nyíltság teljesen normális lenne, pedig nem, nem volt az!”

Belsős források szerint Katalin meglepő őszintesége arra utal, hogy kezdi leküzdeni félénkségét, és ezzel párhuzamosan egyre nő az önbizalma. „Kezdi megtalálni a saját hangját. De nem egyszerűen saját magát akarja előtérbe tolni, ez a munkájáról szól, arról, hogy anyaként milyen fejlődésen ment keresztül és hogy mindezt aztán hercegnéként hogyan tudja kamatoztatni” – mondta a Peolpe-nek a belsős forrás.

10 év kellett tehát Katalinnak, hogy összeszedje önbizalmát és végre felvállalja saját gondolatait. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő lépése!

Címkék: 10 év életmód Katalin Katalin hercegné kitálalt podcast szülés történet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Ezekkel a receptekkel turbózhatod fel gyorsan az immunrendszered

Csekkold le, hogyan erősítheted még tovább a szervezeted!