Millie Bobby Brown zseniálisan állt ki magáért

Látnod kell, mit posztolt születésnapja alkalmából!

Millie Bobby Brown zseniálisan állt ki magáért

Millie Bobby Brown egyre nagyobb sztár lett az elmúlt években: 12 évesen debütált a Stranger Thingsben, azóta pedig már mindenki ismeri a nevét, saját sminkmárkája van, és még sorolhatnánk. A hírnévvel viszont a problémái is egyre halmozódtak, amiket tegnap, pont a 16. születésnapján elégelt meg.

A színésznő egy Instagramra feltöltött videóban mutatta meg, milyen helytelen az, ahogy a média bánik vele. Összegyűjtötte először is, hogy milyen címekkel jelentek meg róla cikkek:

  • „A Stranger Things sztárja törölte a Twitterét cyberbullying miatt”
  • „Millie Bobby Brownt KRITIZÁLTÁK a felnőttes stílusáért”
  • „Mikor fog Millie Bobby Brown változókorba (menopauza) lépni? ”
  • „Millie Bobby Brown félt és tehetetlennek érezte magát, miután online bántották”.

Ezek eléggé jól bemutatják, hogy mi a gondja Millie-nek, nem? De ha néhány embernek nem lenne elég világos, a színésznő a posztban ki is fejtette, mit érez, és fantasztikusan kiállt magáért:

„A világunknak kedvességre van szüksége, és támogatásra, hogy mi, gyerekek fejlődjünk, és sikereket érhessünk el. Az utóbbi néhány év nem volt könnyű számomra. Vannak pillanatok, amikor nagyon frusztrált leszek a pontatlanságtól, a nem helyénvaló kommentektől, a szexualizálástól és a szükségtelen bántástól, ami fájdalmat és bizonytalanságot okozott nekem. De sosem fognak legyőzni. Továbbra is azt fogom csinálni, amit szeretek, és mindent megteszek azért, hogy igazi változás álljon be a világban. Fókuszáljunk arra, amin változtatni kell. Remélem, ebben segít ez a videó, ami megmutatja, mi megy a kulisszák mögött. De ne aggódjatok, mindig lesz okom mosolyogni!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

16 has felt like a long time coming. i feel like change needs to happen for not only this generation but the next. our world needs kindness and support in order for us children to grow and succeed. the last few years haven’t been easy, I’ll admit that. there are moments i get frustrated from the inaccuracy, inappropriate comments, sexualization, and unnecessary insults that ultimately have resulted in pain and insecurity for me. but not ever will i be defeated. ill continue doing what i love and spreading the message in order to make change. let’s focus on what needs changing and I hope this video informs you on the things that go on behind the scenes of the headlines and flashing lights. dont worry I’ll always find a way to smile ;) leggo 16 ♡.

mills (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés, Febr 19., 2020, időpont: 4:49 (PST időzóna szerint)

Wow! Totál igaza van Millie-nek, nem? Bár azért elég szomorú, hogy 16 évesen ilyen kemény dolgokkal kell foglalkoznia…

Még több

Body