Orlando Bloom végre kijavíttatta a tetkóját

Most már helyesen szerepel a karján a fia neve.

Orlando Bloom végre kijavíttatta a tetkóját

Elképesztően aranyos ötlet csak a gyereked iránti szeretet kimutatására tetkót csináltatni – csakhogy szegény Orlando Bloomnak ez nagyon nem jött össze elsőre. Sőt, rá kellett jönnie, hogy egy apró hiba miatt is veszíthet az érzelmi értékéből egy tetoválás. 

Mivel ugye a színész morzekódban varratta magára a fia nevét: Flynn. Csakhogy mégsem ez szerepel a karján, hiszen a kódból hiányzik egy pici, ám annál fontosabb pont, mert anélkül a tetkóján ez olvasható: Frynn. A bakit pedig egy szemfüles rajongója gyorsan közölte is vele.

Orlando aztán elárulta, hogy a Pinterestről nyúlta az ötletet, amit azért tényleg duplán ellenőrizni kellett volna. Így végül visszament a szalonba, ahol hozzáadták azt a fránya pöttyöt, és kijavították a tetoválást. Fun fact, hogy a színész tetkóját egy magyar srác, Bercsényi Balázs készítette, aki amúgy már gyakorlott sztártetováló. Többek között például a modell, Winnie Harlow bőrére is varrt. Balázs és Orlando is megosztották a most már tökéletes mintát, és levonták a tanulságot: ne bízz meg a neten talált dolgokban.

Fogadjunk, hogy te is szurkolsz Orlandónak és Balázsnak, hogy a legközelebbi hasonló tetkó (amit talán a sztár leendő felesége, Katy Perry tiszteletére készítenek) már elsőre hibátlan legyen, ugye?

Még több

Body