Szerinted jogosan tüntetnek a netezők Kylie Jenner ellen?

Olyat tett kislányával, amit sokan egyáltalán nem néznek jó szemmel.

Szerinted jogosan tüntetnek a netezők Kylie Jenner ellen?

Nyilván tudod, hogy Kylie Jennernek van egy kétéves kislánya, Stormi Webster, akinek pici kora ellenére valószínűleg több értékes táskája van, mint neked és nekünk közösen, sőt a kozmetikum-mogul anyukája még egy sminkkollekciót is elnevezett róla. Ezek után nyilván senki nem csodálkozik azon, ha Kylie néha különlegesen öltözteti fel Stormit, ám legutóbbi húzása miatt finoman szólva is rengetegen kiakadtak.

 

View this post on Instagram

 

go best friend 🤍

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Az történt ugyanis, hogy Kylie kiposztolt Instagramjára egy fotót Stormiról, amin egy gigantikus, szupercsajos karikafülbevalót visel. Sokan elsősorban amiatt borultak ki, hogy olyan ékszereket tesz egy szinte babakorú kislány fülébe, amit huszonéves nők viselnek inkább.

Mások viszont azonnal a védelmére siettek és dicsérni kezdték a kiegészítőt, amin egyébként Stormi neve is olvasható, vagyis külön neki készítették. Ami viszont egészen furcsa, hogy az senkinek nem jutott eszébe, hogy egy ilyen kicsi gyereknél egy ekkora fülbevaló leginkább azért nem jó ötlet, mert elképesztően balesetveszélyes. Belekaphat, játék közben beleakadhat bármi, aminek nincs jó vége. Aztán persze lehet, hogy csak a fotó kedvéért tette Stormi fülébe a karikákat, ebben az esetben viszont teljesen felesleges aggódnia a Kylie-fanoknak.

via GIPHY

Még több

Body