Teljesen kiakadt az internet a royal családra egy köszöntés miatt

Újabb fejezet András herceg szexbotrányában…

Teljesen kiakadt az internet a royal családra egy köszöntés miatt

Hatalmas vihart kavart a királyi családban – és úgy az egész világon is – András yorki herceg szexbotránya. II. Erzsébet fia egy nagyon csúnya ügybe keveredett bele jó barátja, Jeffrey Epstein révén, aki a letartóztatása és öngyilkossága előtt kiskorú lányokkal kereskedett. Elég durva, igaz?

A történet innen csak tovább bonyolódik, hiszen a vádak szerint András herceg is szívesen igénybe vette ezeket a szolgáltatásokat, sőt állítólag egy fiatalkorú lányt többször is szexuális kapcsolatra kényszerített. Később ez a nő, Virgina Roberts jelentette fel Andrást, amiből az egész botrány kirobbant.

Persze a herceg mindent tagadott, sőt azt állította, nem is találkozott a nővel, holott közös kép is készült róluk… A királyi család azonban egy emberként akadt ki rá, többek között Vilmos és Meghan is nyílvánosan elítélte az ilyen fajta viselkedést.

Pont ezért furcsa, hogy a royal család hivatalos Twitter oldala nyilvánosan felköszöntötték András herceget a születésnapján egy szívhez szóló posztban.

De az internet népét sem kellett félteni, szinte rögtön érkeztek a számonkérő és dühöngő kommentek, hogy mindezek után ezt mégis hogyan képzelték. Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek a poszt alá:

„Nem hinném, hogy helyes ilyen posztot kirakni. Vegyétek le.”

„Hmmmm… nem hiszem, hogy helyén való ilyen üzenetet kirakni, tekintettel arra, hogy miben vett részt”

„Mindent figyelembe véve ez a poszt nagyon sértő”

Szerinted is bunkóság ilyet posztolni, vagy érthető, hogy a királyi család megemlékezik minden tagjáról?

Még több

Body