Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 21-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Egy kolléga olyan inspirálóan hat rád, hogy teljesen belezúgsz. Először nem is tudatosul benned, hogy ez nem csak szakmai szimpátia, hanem igenis pasiként érdekel.

Párban: A pasid mostanában nem erőlteti meg magát, hogy a kedvedben járjon, nem csoda, hogy ez lelomboz, de talán szóba hozhatnád, hogy apró figyelmességekkel is beérnéd, és szükséged van rá.

Bika

Szingli: Lelkileg egy könnyebb időszak jön, megszabadulsz csomó feszültségtől, görcsösségtől, az „akarástól”, és sokkal jobban érzed magad a bőrödben. Épp itt volt az ideje!

Párban: Ha mostanában sok volt a súrlódás köztetek, ma vége szakad. Talán rájöttök, hogy mi okozott folyamatos feszültséget köztetek, és máskor ezt kiküszöbölhetitek.

Ikrek

Szingli: Megtetszettél egy srácnak, aki megállás nélkül nyomul? Ha már nagyon zavaró, akkor sajnos egyértelműen és határozottan el kell utasítanod, és mondd meg neki, úgy érzed, nem illetek össze.

Párban: A pasidnak kicsit kezd elege lenni abból, hogy te istápolod a szingli haverokat, barátnőket, testvéredet, mintha ez lenne a munkád, és állandóan van valaki nálatok. Jogos, ha szeretne kicsit kettesben lenni veled…

Rák

Szingli: Nem rég szakítottál? Ez lesz az első hétvége, hogy jobban érzed magadat, tényleg van kedved kimozdulni – nem csak a barátnőid kedvéért – és jól teszed mert fantasztikusan fogod érezni magadat.

Párban: A barátod nem örül annak, hogy sokat jártok külön bulizni. Mi lenne, ha egyik nap együtt mennétek, aztán meg külön, ha neked erre van szükséged?

Oroszlán

Szingli: Összefuthatsz az egyik volt szerelmeddel és a találkozás nem lesz túl kellemes, feszengős, izgulós, kéztördelős és nagyon rövid beszélgetés lesz. Lépj le minél hamarabb!

Párban: A barátod családjával lehet némi vitád, nem igazán értetek egyet egy fontos dologban. Tartsd szem előtt, hogy a pasidnak a családja is fontos, és te is, ne szomorítsd el veszekedéssel.

Szűz

Szingli: Nem igazán tudod eldönteni egy szint ismeretlen pasiról, hogy tetszel-e neki, sőt te magad sem tudod, hogy neked bejön-e – de ha már ezen gondolkodsz, akkor valószínűleg tetszik neked, igaz?

Párban: Olyan stresszes vagy, hogy a pasidban is mindig csak a hibát keresed. Ez a legrosszabb hozzáállás, pont, hogy vele kellene lazítanod, kiereszteni a fáradt gőzt.

Mérleg

Szingli: Szentimentális, nosztalgikus hangulatban vagy, kicsit túl sokat is jársz a múltban. Így ne csodálkozz, ha egész hétvégén szomorú leszel…

Párban: Néha érhetetlen számodra, ahogy reagál a barátod, nem tudod pontosan, mivel váltod ki belőle mindezt. Ha bántó, amit csinál, akkor ne legyints rá, mindenképp beszéljétek meg!

Skorpió

Szingli:  Sajnos az első randik ezen a hétvégén nem sülnek el jól, kényelmetlen, kellemetlen vagy egyszerűen csak unalmas lenne, amire kár pocsékolni az időt.

Párban: Kissé hullámzó a hangulatod, és barátod sem nagyon tud kiigazodni rajtad. Jót tenne egy pár óra külön, sőt, akár egy nap is, mert egymás agyára fogtok menni.

Nyilas

Szingli: Félénkebb vagy, mint szoktál. Hova tűnt a nagyszájúságod és a merészséged? Talán valamitől tartasz vagy az önbizalmad nincs rendben. Rá kellene jönnöd, mi a baj!

Párban: Kontroll alatt akarod tartani a barátodat, de miért? Elszállt a bizalom vagy sosem volt meg? Ha odáig fajul a dolog, hogy belenézel az e-mailjeibe vagy telefonjába, akkor nagy a baj!

Bak

Szingli: Egy percre sem tudsz megállni, ráadásul folyamatosan csörög a telefonod, chatelsz, e-mailezel munkaügyben és a barátaiddal is. Viszont ha a randin is a telódat nézegeted, a srác azt hiheti, hogy unatkozol és nem is érdekel téged…

Párban: Nem lehet mindig extra izgalmas egy kapcsolat, vannak néha nyugisabb időszakok is. Nálatok ez van épp, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ellaposodna köztetek a viszony!

Vízöntő

Szingli: Nem volt sok jó tapasztalatod az elmúlt időben a pasik terén? Talán pihentetned kéne egy kicsit a randiappokat és megpróbálhatnál megint hagyományosan ismerkedni. Hidd el, meg fogsz lepődni az eredményen!

Párban: Úgy érzed, az egész családod ellened van és minden vita esetében a barátodnak adnak igazat? Inkább ne is meséld el nekik az apró összezörrenéseket, csak feleslegesen terheled vele magadat és őket is.

Halak

Szingli: Kivételesen megéri a rengeteg előkészület, ha első randira készülsz. Minden rááldozott perc megtérül, és utólag igenis örülni fogsz, hogy sokáig válogattál a rucik és a sminkcuccok között.

Párban: Ha kicsit is bizonytalan voltál mostanában kettőtökkel kapcsolatban, ez az érzés egy pillanat alatt el fog tűnni. Olyan dolog történik veletek, ami megint közelebb hoz egymáshoz titeket.

Még több

Body