Így érzi magát Channing Tatum, miután eljegyezték az exét

Előre is bocs mindenkitől, aki drámát várt, de Channing ettől sokkal menőbb és érettebb!

Így érzi magát Channing Tatum, miután eljegyezték az exét

Mintha tegnap lett volna, hogy szétment Hollywood álompárja, Channing Tatum, és Jenna Dewan! Pedig a szakításuk óta valójában eltelt két év, és Jenna nem csak hogy első közös babájukat várja új szerelmével, Steve Kazeevel, de a napokban el is jegyezték őt. Amit természetesen nem tudtak megállni anélkül, hogy ne posztoltak volna néhány ultraédes képet az Instára.

És noha ennek mindenki örül, azért felvetődik egy fontos kérdés: vajon hogyan éli meg mindezt Jenna exe, Channing Tatum? Bár egyetlen poszttal/tweettel sem közölte eddig, A, mennyire kiakadt volna vagy épp B, mennyire boldog, a színészt jól ismerő barát azonban csepegtetett némi infót az ügyben az E! News számára.

És az a helyzet, hogy ezúttal sem csalódtunk Channingben, ugyanis, mint kiderült: „Nagyon boldog Jenna és Steve eljegyzése miatt. Ahogy azt is kifejezte, örül, hogy exe jó helyen van és végre továbblépett.” – fogalmazott a forrás, aki azt is hozzátette, Jennának mindig is külön helye lesz a színész szívében. Nekünk pedig mindössze egyetlen kérdésük maradt: Kedves Channing! Mikor szeretnél workshopot tartani a témában a többi pasinak?

Még több

Body