Viccből szólították le a nőt, hogy énekeljen, felrobbant a net

Ettől tuti leesik az állad!

Viccből szólították le a nőt, hogy énekeljen, felrobbant a net

Hiszel a véletlenekben? Ha nem igazán, akkor ettől a sztoritól tuti eldobod az agyad!

Kevin Freshwater különböző online videókat csinál, ahol legutóbb elkezdett énekelni egy számot, és arra kérte a véletlenszerűen megállított embereket, hogy folytassák az általa elkezdett dalt. A legtöbb esetben persze a neki megálló emberek hamisan, de folytatták a kért dalt, ám ami ezután jött, arra maga Kevin se számított.

Egy metrómegállóban a szokásos módon leszólított egy arra sétáló nőt, hogy folytasson egy számot, ami Lady Gaga ikonikus Shallow-ja volt. Az épp a kávéjával siető nő azonban úgy kezdett el énekelni, hogy azt még maga Gaga is megirigyelné.

A videót készítő Kevin nem meglepő módon teljesen ledöbbent, és arra kérte a nőt, hogy folytassa, aki minden sorral egyre jobban bebizonyította, hogy fantasztikus hangja van. Ezután persze nem kellett sok idő, hogy a net felrobbanjon a titokzatos tehetségtől, akit egyébként Charlotte Awbery-nek hívnak, és nem meglepő módon a szakmája énekes, dalszerző. A videót azóta több, mint 8 millióan látták, Charlotte Insta követőinek száma pedig 14 ezerről 153 ezerre nőtt cirka egy nap leforgása alatt, ez azért nem semmi, igaz?

Ilyen az, amikor a való életben egy CSILLAG SZÜLETIK… (Nem hagyhattuk ki.)

Még több

Body