Rossz anyagot töltöttek egy nő szájába, borzalmas lett a végeredmény

Vigyázat, sokkoló képek következnek!

Rossz anyagot töltöttek egy nő szájába, borzalmas lett a végeredmény

A 31 éves Michaela Hide egy sima szájfeltöltésre ment el a kozmetikusához, ám ami a beavatkozás után történt vele, az még a sokat látott orvosokat is meglepte. A fiatal nő szájába ugyanis olyan anyagot fecskendeztek bele, amit orr- és állkapocs helyreállítására használnak.

Mivel ennek az injekciónak az a mellékhatása, hogy az adott helyen kikristályosodik, így szegény Michaela sem normálisan enni/inni nem tudott, de még a beszéd is nehezére esett. Nem beszélve a fizikai fájdalomról, amit a hozzá nem értő plasztikai sebész miatt kellett átélnie. Michaelát végül top sebészek vették kezelésbe, akiknek két műtét kellett, hogy kivágják a nő szájából az anyagot. ITT tudod megnézni a fotókat!

„Úgy néztem ki, mint egy horrorfilm főszereplője. Rögtön tudtam a beavatkozás után. Nagyon nagy a fájdalomküszöböm, de ez a szájfeltöltés elviselhetetlen volt, körülbelül 20 alkalommal szúrta meg a számat, ami azonnal szúrt és feldagadt. Amikor megláttam őket a tükörben, el sem akartam hinni, mi történt” – árulta el Michaela.

A beavatkozást végző nő azonban megnyugtatta, hogy ez csak átmeneti és a felső ajkán – ami már az orrát érintette – lejjebb fog majd esni a duzzanat pár napon belül. Azonban nem ez történt, hanem megjelentek rajta különböző dudorok, ami miatt alig bírta kinyitni a száját. Mire Michaela visszament volna a kozmetikushoz, kiderült, hogy ő már rég elköltözött és le is tiltotta mindenhonnan.

A nő eredetileg 220 fontot, vagyis közel 89 ezer forintot fizetett a beavatkozásért, azonban a helyreállítása közel ötször ennyibe fájt neki. A végén közel 1000 fontot, vagyis majdnem 404 ezer forintot költött el az egészre.

Megdöbbentő történet, igaz?

Még több

Body