5 royal családtag, akiről nem tudtad, hogy van tetkója

A királyi családokban sem olyan ritka már, hogy valaki tetováltat. Csekkold le, kik tették meg eddig!

5 royal családtag, akiről nem tudtad, hogy van tetkója

Lady Amelia Windsor

US Getty Images

A csodaszép, 24 éves Amelia a királynő unokatestvérének, Edvárd hercegnek az unokája. A távolabbi rokonság miatt rá nem vonatkoznak olyan szigorú szabályok, mint mondjuk Vilmosra vagy Harryre, talán ennek köszönhető, hogy a lány többször is tetováltatott. Mindkét csuklóján van minta, a bal vállát egy tigris díszíti, a bordáját pedig egy aprócska szimbólum, ami sokat jelent a számára.

Frederik dán herceg

US Getty Images

A leendő dán királynak több tetoválása van, de ezeket soha nem szokta megmutatni, csak azért lehet tudni róluk, mert korábban készült a royalról pár strandolós lesifotó. Frederik valószínűleg azért döntött a tetkók mellett, mert már a nagyapjának, IX. Frederik királynak is volt egy pár. Mindketten olyan motívumokat varrattak fel, amelyek arra utalnak, hogy szolgáltak a dán hadseregben.

Zsófia svéd hercegné

US Getty Images

Zsófia hercegné néhány évvel ezelőtt ment feleségül a svéd király legkisebb gyermekéhez és egyetlen fiához, Károly Fülöp herceghez, korábban egészen más életet élt. A royal ugyanis modell és reality sztár volt, ebbe pedig bőven belefért, hogy varrasson magára pár tetkót. Bár ma már royalként él, úgy döntött, nem tünteti el őket, a múltja a személyisége szerves része.

Stéphanie monacói hercegnő

US Getty Images

Grace Kelly színésznő legkisebb lánya, Stéphanie igazi vadóc volt, így nem csoda, hogy úgy döntött, neki belefér pár tetoválás. Az egyik csuklóján van egy virágos „karkötő”, a lábán két ugró delfin, valamint egy szimbólum a hátán.

Charlotte Casiraghi

US Getty Images

Grace Kelly leghíresebb unokája, Charlotte Casiraghi sem a visszafogottságáról híres. Egy Gucci eseményre például aprócska crop topban érkezett, így mindenki láthatta, csillagos tetkó van a hasán. Ezen kívül pedig még lehet néhány minta a testén.

Még több

Body